У Синсхајму купују Јуве, Евертон, Борусија...

. . . Бајерн, Тотенхем. . .  Хоф ће бити очерупан. . . !

Фудбал 17.12.2017 | 19:00
У Синсхајму купују Јуве, Евертон, Борусија...
После сензационаног пласмана у квалификације за Лигу шампиона претходне сезоне Хофенхајм у актуелној не бриљира, али и даље се одржава у врху немачког фудбала. Пето место и само три бода мање од другопласираног Шалкеа, сасвим је пристојан учинак уочи зимске паузе, међутим, навијачи малог клуба из Синсхајма и те како имају разлога за забринутост. 

Немачки медији већ данима пишу како се Хофу не пише добро јер су се богати и велики намерачили на најбоље играче тог тима. Онај о коме се понајвише говори јесте Андреј Крамарић. Хрватски нападач отворио је сезону с два гола и две асистенције, али онда је просто нестао. Последњих недеља углавном улази с клупе по десетак, петнаест минута или не добија шансу уопште. 

По свој прилици, Крамарић се враћа на Острво. Он је био на мети Евертона још летос када је клуб напустио Ромелу Лукаку, а сада Карамеле припремју други напад. Процењује се да ће Хофенхајм попустити пред понудом од 20.000.000 евра...  

И друга два нападача највероватнбије "раскидају" с Хофом. Репрезентативац Сандро Вангнер практично је договорио прелазак у Бајерн за 10.000.000 евра, док Марк Утнезадовољан малом минутажом хоће у Менхенгладбах који је показао интересовање за њега.

Надим Амири и Павел Кадежабек такође су занимљиви богаташима. Обе приче су на дугом штапу, но где има дима има и ватре... Амирија наводно прате људи из Тотенхема, док јеКадежабек једна од опција за Јувентус, пошто ће Стара дама највероватније продатиАлекса Сандра.  

На све ово Сержу Гнабрију у јуну истиче позајмица и он се сасвим извесно враћа у Бајерн. 

Колико би од ових трансфера Хоф могао да заради није лако проценити. Али свакако би цифра била већа од 100.000.000 евра, уколико би се реализовало све о чему се шушка...

На жалост навијача Хофенхајма ни ту није крај. Синсхајм, сасвим је извесно, напушта и кључни човек, аутор прошлосезонског чуда - најмлађи и најталентованији тренер Немачке,Јулијан Нагелсман. Његове услуге нема ко не жели, а пре свих ту су Бајерн и Борусија Дортмунд. У сваком случају, он неће имати никаквих проблема да пронађе нови ангажман. 

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар