Венгер: Ево вам вијест, Озил и Санчез остају!

Озил игра за 140, а Санчез за 130, а наводно су од Венгера тражили плату од преко 300 хиљада фунти недељно, што је за менаџера "тобџија" било и остало неприхватљиво.

Фудбал 15.12.2017 | 20:00
Венгер: Ево вам вијест, Озил и Санчез остају!
Менаџер Арсенала, Арсен Венгер, и даље не зна да ли ће Месут Озил и Алексис Санчез продужити уговоре са клубом и остати и после наредног лета.

Или бар бити продати за пристојно обештећење.

Оно што искусни Француз зна, међутим, јесте да њих двојица неће бити продати овог јануара, шест месеци пре истека актуелних уговора, како би се извукла каква-таква финансијска корист у ситуацији када преговори о наставку сарадње нису дали резултате ни после годину и по дана "развлачења".

Немац и Чилеанац биће слободни 1. јануара 2018. да потпишу за будуће клубове и потом сачекају крај сезоне да трансфере и остваре, а на Острву се гласно говорило о томе да заинтересоване стране неће чекати јун већ ће желети да се појачају већ у јануару по сниженим ценама.

Озил игра за 140, а Санчез за 130, а наводно су од Венгера тражили плату од преко 300 хиљада фунти недељно што је за менаџера "тобџија" било и остало неприхватљиво.

Упитан за то да ли ће бивши фудбалери Реала и Барселоне остати на "Емирејтсу" до краја сезоне, Венгер је одговорио:

"Могу да вам дам глобалну вест - да! Сви ће остати", наговестио је Венгер да клуб неће продавати играче у току зимског прелазног рока, што је и разумљиво ако се у обзир узму бројни и хронични проблеми фудбалера Арсенала са повредама.

Један од оних који су најчешће на рехабилитиацији, Арон Рамзи, неће играти наредне три недеље када Енглезе традиционално очекује напоран и згуснут распоред око Божића и Нове године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Србија до Токија

15.12.2017 22:45

А када ти одлазис.Иди бре висе и спаси Арсенал а и себе јер си одавно зрео за пензију

ОДГОВОРИТЕ