Навијачи Милана Донаруми: Одлази!

Пукло је скроз - навијачи Милана терају Донаруму из клуба! Вече беса и туге на Сан Сиру. . .  "Морално насиље, 6 милиона евра годишње и ангажовање брата паразита? Одлази, нашем стрпљењу дошао је крај", писало је на транспаренту најватренијих присталица "росонера" уочи меча осмине Купа Италије против Вероне.

Фудбал 14.12.2017 | 00:07
Навијачи Милана Донаруми: Одлази!
Пре два дана пукло је између Милана и Мина Рајоле, а вечерас је изгледа окончана ионако крња љубав Ђиђа Донаруме и навијача Милана! 

Подсетимо, познати агент кипти од беса јер су га Росонери преварили и натерали Донаруму да потпише продужење уговора без излазне клаузуле, па је овај кренуо у акцију. Рајола сада наводно тражи раскид уговора због психичког насиља које трпи његов клијент. Под Рајолином притиском, Донарума је чак у клуб послао писмо у којем тврди да је потписао нови уговор под психичком присилом, а то је посебно ражестило навијаче. 

Уочи вечерашњег куп-меча против Вероне највернији фанови развили су на јужној трибини транспарент следеће садржине: "Морално насиље 6.000.000 евра годишње и потписан уговор са братом паразитом?! Сада одлази, нашем стрпљењу је крај". 

Такође, када је спикер поменуо име младог голмана са трибинама су се могли чути звиждуци и жестоке увреде.  

Све ово што се дешава око Донаруме - почевши од оног летошњег лудог препуцавања и развлачења по медијима, па гађања лажним доларима док је носио дрес репрезентације на Европском првенству за младе - никако не користи једном од најталентованијих голмана света. С једне стране, Ђиђо је нонстоп у жижи, цена му расте, али с друге, све лошије брани и не напредује. 

Како је кренуло, неће се добро завршити...

Шта ли је после овога вечерас у глави момка од 18 лета?

Уочи меча осмине финала Купа Италије између Милана и Хелас Вероне, навијачи на "Сан Сиру" током загријавања прописно су извријеђали голмана Ђанлуиђија Донаруму.

Када је званични спикер прочитао његово име, услиједила је салва звиждука и погрдне ријечи, а на трибинама је истакнут и транспарент.

"Морално насиље, 6 милиона евра годишње и ангажовање брата паразита? Одлази, нашем стрпљењу дошао је крај", писало је на транспаренту најватренијих присталица "росонера".

У свлачионици, Леонардо Бонући покушао је да утјеши младог чувара мреже.



Подсјетимо, бројне контроверзе протеклог љета пратиле су Донаруму. Очекивало се да напусти Милан, али је ипак у консултацији са менаџером Мином Рајолом одлучио да остане у "граду моде". Ипак, питање је колико је ова одлука била исправна?

Уцјењивао је клуб приликом потписивања новог уговора, чак је тражио да милански тим ангажује и његовог старијег брата Антонија, што је на крају и учињено. Антонио је вечерас на клупи, иако до сада још није дебитовао. Али, изгледа да су навијачи изгубили стрпљење за обојицу браће Донарума.

Када се протеклих дана поново појавила информација да би Ђиђи могао да напусти клуб на крају сезоне, и то као слободан играч, навијачи су се поново окренули против њега.

Такође, навијачи су раније током Европског првенства за играче до 21 године Ђанлуиђија гађали лажним новчаницама, називајући га "Доларумом", алудирајући на његову жељу за новцем.

Извор: моззартспорт/мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар