ТВ Партизан: Овако је Терзић причао о Караџићу...

На каналу ТВ Партизан објављен је ранији разговор са Звезданом Терзићем, садашњим генералним директором Звезде. Тема је био Томислав Караџић, некадашњи председник ФСС и Партизана.

Фудбал 13.12.2017 | 16:15
ТВ Партизан: Овако је Терзић причао о Караџићу...
Црвена звезда наставља да оптужује Фудбалски савез Србије за "спрегу са Партизаном", уз тврдње да први човек српске фудбалске организације Славиша Кокеза помаже њеном највећем ривалу.

Кокеза је, иначе, дошао на чело ФСС као кадар Црвене звезде, наследивши Томислава Караџића, кога су црвено-бели такође оптуживали за помоћ Партизану и тражили његово смењивање.

Уочи "вечитог дербија", Партизан је пласирао ранији разговор Звездана Терзића са Жељком Пантићем, у којем је садашњи генерални директор црвено-белих, заправо, бранио Караџића од честих критика, оптужби и прозивка на његов рачун.

"Толе Караџић је једно време био председник ФК Партизан, али суштински он не припада Партизану, он није кадар Партизана. Он је био случајно у Партизану, као случајни пролазник. Нити он осећа Партизан као свој клуб, нити Партизан осећа њега као свог човека. Он је човек Суботице, човек ФК Спартак. Тај анимозитет који постоји између Црвене звезде и навијача Звезде према Толету вероватно вуче корене из неких потеза које су навијачи или клуб препознали да је чинио Толе Караџић за време свог мандата председника ФСС. Мада, познавајући Толета ја сам убеђен да он никада ништа није урадио да би помогао Партизану. Он је имао неутралан став без икакве намере да одмогне једнима или другима", говорио је Терзић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар