Момак из Дрвара: Увијек мислимо на Партизан!

Родић: И да смо добили Реал у Европи, мислили бисмо само на Партизан! "Нисмо зналци, али се свим срцем боримо за клуб", рекао је Звездин леви бек за "Глас Српске".

Фудбал 12.12.2017 | 19:45
Момак из Дрвара: Увијек мислимо на Партизан!
Црвена звезда је у кратком периоду обезбедила пролеће у Европи, дошла до плус девет у Суперлиги, извукла ЦСКА на жребу и сада чека окршај с Партизаном у среду.

О свему томе за "Глас Српске" говорио је Милан Родић момак рођен у Дрвару.

Леви бек Звезде је играо у Русији за Зенит, Волгу и Крила Совјетов тако да добро познаје и ЦСКА.

"Презадовољан сам противником јер смо могли и горе да прођемо, иако смо можда могли да добијемо и неког лакшег. Добро их познајем из руске лиге и ради се о великом и квалитетном клубу који има огроман буџет. Ипак, мислим да смо бољи од Московљана, који су слабији од Краснодара, а који смо елиминисали, па се надам ћемо то поновити са овим тимом из Русије и дефинитивно имамо добру шансу за пролаз даље", рекао је Родић за „Глас Српске“.

Како Родић види ЦСКА?

"Доста су добра и искусна екипа, која је годинама на окупу и знају се у душу. Редовни су на европској сцени, као и у врху руског првенства. Ипак, прија нам њихов стил игре и можемо се носити с њима, тако да ми је драго што смо их извукли, а био бих много разочаран да смо добили неку екипу из Шпаније, Италије или Њемачке, које нам никако не одговарају", додао јеРодић.

Шансу за пролаз види у лошој одбрани Армејаца.

"Њихова задња линија доста је времешна и примила је много голова у Европи. Годинама су ту браћа Березуцки, као и Сергеј Игњашевич. Чињеница је да имају искуства, али су доста статични, па ту видимо своју шансу јер смо доста бржи и покретљивији. Ипак, морамо бити опрезни јер Витињо и Алан Џагоев знају да искористе сваку прилику која има се укаже", казао је Родић.

Разлог добрих партија Звезде види у одличној хемији и великом броју навијача Звезде међу играчима.

"Нисмо зналци, али се свим срцем боримо за клуб. Генерација смо која по фудбалском знању можда није на неком врхунском нивоу и сигурно је било бољих, али сада у екипи има великих звездаша који много воле клуб, па се створила добра хемија међу нама, што нас је довело до пролећа", рекао је Родић.

Вечити дерби је у среду од 18 часова на стадиону Партизана.

"То је за нас много битна утакмица и само нам је дерби у глави и никако не мислимо о одмору након убојитог ритма ове јесени, током којег је клуб одиграо више од 30 утакмица. Да смо којим случајем добили Реал у Европи, мислили бисмо само на Партизан и идемо на њихов стадион по победу без калкулација", изјавио је Родић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ја

12.12.2017 20:26

Тако је само напред нај бољи сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пикси

13.12.2017 08:59

Напред Звездо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрвар

13.12.2017 22:07

Јеси мој ал си циган.

ОДГОВОРИТЕ