Меланијин стил је увијек упечатљив

Прва дама Сједињених Америчких Држава јуче је обишла тексашке породице погођене септембарским ураганом Харвијем, а главна вијест поново је био њен упечатљив модни стил.

Забава 07.12.2017 | 16:23
Меланијин стил је увијек упечатљив
Меланија Трамп и Карен Пенс, супруга потпредсједника САД Мајка Пенса, обишле су обалу Тексаса не би ли поразговарале с преживјелима велике природне катастрофе која је погодила овај дио Америке у септембру, пише Глоссy.



Прва дама поразговарала је с једном породицом која је остала без дома због урагана Харви, посјетила је једну локалну школу, упознала је локалне хероје и провела дан за памћење. Међутим, оно што ће се свакако памтити након овог путовања Меланије Трамп јесте њен одабир одјеће за ову прилику.



Наиме, супруга Доналда Трампа успјела је да, упркос томе што је носила зимску јакну, изгледа веома, веома сексепилно. Како јој је то пошло за руком?

Како би се заштитила од хладноће, Меланија је понијела тешку јакну модне куће Раг & Боне, за коју страни медији јављају да се у Америци може купити за нешто мање од хиљаду долара. У питању је маслинасто-зелени модел који је бивша манекенка комбиновала с браон ролком и скиннy моделом тамнозелених фармерица.



Најинтересантнији дио ове комбинације су, међутим, уске чизме које досежу до кољена. Због тога и чињенице да је ријеч о пару обуће с изузетно високом штиклом, оно што је могло да буде крајње једноставна стреетстyле комбинација постало је сексепилна варијанта овог стила.

Једноставно, а тако, тако моћно!

Извор: Курир/Стил

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

меил

07.12.2017 23:40

Понос насе зене видисе свагдје селе само напред недајсе поколебати зависти има свагдје зелимти пуно среце.

ОДГОВОРИТЕ