Наполи спреман за рат са Јувентусом и Интером!

Четири појачања у јануару! Наполитанци имају исте мете као конкуренти за Скудето.

Фудбал 07.12.2017 | 23:09
Наполи спреман за рат са Јувентусом и Интером!
Како ствари стоје, Наполи, Јувентус и Интер би могли до краја првенства да воде жестоку ботку за Скудето, а рат их очекује и у предстојећем зимском прелазном року. Као највећи минус Наполитанаца у односу на Јуве и Интер многи наводе „танку клупу“ и председник Де Лаурентис је спреман да то поправи зимским појачањима.

Наполи ће у јануару сигурно куповати, а већ је познато и која имена су на листи жеља клуба са Сан Паола. Прво појачање би требало да буде нападач Роберто Инглезе из Кјева. Њега је Наполи купио последњег дана летњег прелазног рока за 11.000.000 евра и оставио га у Кјеву на позајмици.

Договор је био да Инглезе остане у Верони до краја сезоне, а сли с обзиром на повредуМилика, Наполи га жели већ у јануару. У супротном смеру би могао да оде Адам Уна који је прошлог лета стигао у Наполи из Рена, али не добија често прилику и боље би се развијао на позајмицу у Кјеву.  Долазак Инглезеа би био само карткорочно решење за напад пошто Наполи планира следећег лета да ангажује давнашњу жељу Доменика Берардија из Сасуола чија цена износи око 40.000.000 евра.

А највеће појачање Наполитанаца у зимском прелазном року би могао да буде СимонеВерди из Болоње. Он игра у сјајној форми ове јесени, постиже евроголове, феноменалан је извошач прекида и може да игра на више позиција у нападу. Баш оно што Сарију треба када не иде Каљехона, Мертенса или Инсињеа. Цена му је око 25.000.000 евра, а озбиљно инетерсовање за њега показује и Интер. На довођењу Вердија инсистира Спалети тако да Наполитанце и Неразуре очекује и битка за Вердија на зимској пијаци.

Велика жеља је и Шиме Врсаљко из Атлетико Мадрида који није у првом плану ДијегаСимеонеа. Хрват је незадовољан минутажом и радо би се вратио у Италију где је са успехом играо за Сасуоло. Појачао би конкуренцију на десном боку где игра Хисај, али се у трку укључио и Јувентус који такође жели Хрвата.

На крају, Наполи јури и левог бека уместо повређеног Гулама. Фокус је усмерен наАлекса Грималда који у Бенфики не игра често и једва чека да промени клуб.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар