Раде Загорац: Зашто сам изабрао Бетис...?

Српски кошаркаш представљен у Севиљи.

Кошарка 06.12.2017 | 11:30
Раде Загорац: Зашто сам изабрао Бетис...?
Раде Загорац је сезону започео у НБА лиги, али ће је наставити у шпанској Ендеса лиги. После раскида уговора са Мемфисом, крилни кошаркаш је дуго вагао који клуб да изабере за наставак каријере и на крају изабрао - Бетис.

Партизан је недељама покушавао да ангажује бившег члана Меге, договор је био близу, али се Загорац на крају одлучио за клуб из Севиље. Бетис је тренутно најгори тим шпанске лиге. После 10 кола нема ниједну победу, а у претходном колу Загорац је дебитовао у убедљивом поразу на Тенерифама. Данас је и званично представљен медијима у Севиљи као нови члан Бетиса.

Шпанске новинаре је одмах интересовало како се десило да Заограц после НБА лиге изабере тим попут Бетиса који нема победу од старта сезоне.

„Прихватио сам понуду да дођем у Севиљи због свих тих предивних ствари које сам чуо у овом клубу од колега који су раније били овде. Уопште ме не дотиче што Бетис ниже поразе. Само је питање времена када ће доћи победе јер тим игра испод свог реалног квалитета и бољи дани сигурно следе“, рекао је Загорац.

Српски кошаркаш је мотивисан да прекине Бетисову црну серију...

„Наредних неколико мечева је веома важно. Цео тим мора да преузме одговорност, притисак и обавезу да почнемо да побеђујемо“

Спортски директор Бетиса, Антонио Алонсо је презадовољан довођењем Загорца.

„Он је играч који може да игра на позицијама 'три' и 'четири' и верујемо да ће донети додатну енергију тиму. Његов ангажман је била шанса коју нисмо смели да пропустмо“, рекао јеАлонсо.

Бетис у наредном колу дочекује четвртопласирани Обрадоиро. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар