Новак и даље ради са Имасом, ускоро иде у Марбељу!

Пепе Имас, један од тренера који прате Новака Ђоковића, открио је да њих двојица и даље сарађују као што је то био случај у последњих пет година.

Тенис 05.12.2017 | 09:15
Новак и даље ради са Имасом, ускоро иде у Марбељу!
Ђоковић је већ више од пет година у контакту са Имасом који води академију "Љубав и мир", а он га повремено прати и на турнирима.

Шпански тренер се после каријере окренуо другим стварима попут љубави и загрљаја, и многи сматрају да је он један од разлога за велики пад у каријери најбољег српског спортисте.

Ипак, они ће наставити да сарађују као досад, па Ђоковић има у плану да га ускоро посети.

"Настављамо ка ои до сада, ништа се није променило. У последњих пет година радили смо овде, а ја идем на турнире када нам одговара и када он осећа да сам му потребан, али и када ја осећам да моје присуство може донети нешто позитивно. Ускоро ће доћи у Марбељу и биће овде неко време", открио је Имас у интервјуу за "Ел Паис".

"Поново је постао отац и то је сјајно. Погледајте само како је организовао свој живот, како сада има све време света да буде са новороћеном ћеркицом. Универзум се посложио на сјајан начин", додао је Пепе.

У међувремену, Андре Агаси је постао Ђоковићев тренер, на Вимблдону је са њим био и Марио Анчић, а тиму је потом придодат и Радек Шћепанек.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар