Тим или Раонић први тестирају Ђоковићев лакат!

Српски ас се коначно враћа такмичењу крајем децембра у Абу Дабију, а противник ће му бити или Аустријанац или Канађанин.

Тенис 23.11.2017 | 08:30
Тим или Раонић први тестирају Ђоковићев лакат!
Након Вимблдона нисмо гледали Новака Ђоковића да игра тенис. Од јула дакле наш ас лечи проблематични лакат, који је очигледно успео да среди. Вишемесечно мировање, током којег је штедео руку, али зато ојачавао доњи део тела завршено је пре неколико дана када је коначно узео рекет и кренуо да тренира у родном граду.

Данас смо сазнали и да ће српски тенисер нову АТП сезону, уједно и Нову 2018. отворити на турниру у Дохи који је освајао у два минула издања, али и са ким ће заиграти на повратничком такмичењу у Абу Дабију крајем децембра. А Ђоковића ће у другом колу, то јест у полуфиналу сачекати победник меча између два велика мајстора, Доминика Тима и Милоша Раонића. У другој половини жреба Рафаел Надал у полуфиналу дочекује бољег између Стена Вавринке и Пабла Карења Бусте. Турнир се игра од 28. до 30, а Ноле ће по свему судећи изаћи на терен 29. децембра.

Мубадала ворлд тенис чемпионшип игра се на отвореном на тврдој подлози и ово ће бити 10. издање такмичења које се не налази у АТП календару, али које увек има респектабилне учеснике пре свега због фантастичних финансијских, али и услова за припрему пошто се стадион налази у огромном ултрамодерном спортском комплексу у престоници Уједињених Арапских Емирата. Новак је већ три пута освајао овај турнир, везано од 2011. до 2013.

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар