Отац ме је тукао док нисам ослијепила

Јелена Докић била је једна од најбољих тенисерки на планети, те се у једном тренутку нашла на 4. месту АТП листе, но њен живот није био нимало лак. У аутобиографији Несаломива изнела је шокантне детаље из детињства.

Забава 16.11.2017 | 08:40
Отац ме је тукао док нисам ослијепила
Она каже да ју је отац Дамир толико тукао да је могла да ослепи. Гостујући у једној аустралијској емисији, изнела је још мноштво детаља о тортури коју је трпела, а сам догађај запрепастио је гледаоце.

“Ударио ме је у главу, а од силине ударца пала сам на под. Наставио је да ме удара крвнички. Један ударац био је близу уха, након чега ми се вид замаглио. Кад сам дошла себи, уследила је нова рунда мучења. Терао ме је да стојим док ме удара у главу, а глава ме већ ужасно болела. Затим ме ударао и у цеваницу оштрим ципелама из све снаге,” написала је Докићева у књизи, а преноси Свет.


Она је у аутобиографији описала да је Дамир пажљиво бирао места где ће је мучити како би се осигурао да она нигде не побегне.
“Једног дана одлучио се за купатило, малу просторију у којој нисам имала где да побегнем. Извадио је свој браон кожни каиш из панталона и наредио ми да скинем све осим бруса. Тада је почео да ме удара из све снаге и да ме вређа. Говорио ми је да сам дроља, курва, безнадежна крава…,” нагласила је Јелена .

Медији у Аустралији сваки дан објављују само делиће из аутобиографије, а јуче се појавио и пролог. Ту је Докићева детаљно описала како је изгледало када је изгубила у полуфиналу Wимбледона од Линдаy Давенпорт, после чега јој је Дамир забранио да спава у хотелу.

“Не знам где је тата био. Требало је да идемо на вечеру с мојим агентима Иваном и Јонхом. Остварила сам велики успех, са 17 година сам испала у полуфиналу Wимбледона. Звала сам га на телефон, јавио ми се тек из другог пута. Причао је споро, из његовог гласа знала сам да је пијан. То је био глас који је обично имао после белог вина, помешаног с вискијем. Био је бесан и изгубљен. Рекао ми је да сам крава и да не долазим у хотел. Да га не занима где ћу спавати, да га није брига,” написала је Докићева, а у тексту стоји и следеће:

“Плакала сам, али нисам желела да признам да ме је отац отерао. Један човек из моје агенције Адвантаге, Алан, чини ми се да је знао шта се дешава. Моја агенција је након тога изнајм.

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

мики из мелбурна

16.11.2017 09:08

пазисе селе одрецисе таког оца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Она се одрекла

16.11.2017 10:17

Он је плакао и лагао прије пар година по новинама. Добро је просла, јер мој брат не ви ди на једно око од одарца. Мој отац је тукао ногама, сакама тако да преплете прсте од обје саке да појаца ударац. Говорио је да 'видимо како Србијанац бије'. Е, престало је кад ми је Бог дао снагу па сам га нокаутирала послије једне туце моје маме. Она је покусала да се објеси. Ја сам је скинула с вјесала и кренула да ударам Србијанца. Послије је плакао и писао писма. Скоро сваки дан 40 година је писао брату писма против нас. Није отисао, јер није у то доба била пара у Србији , а издрзавао је мајку, брата и снаху те братова 2 сина. Цитам ста Јелена писе и сјецам се свог зивота.

Name

бск

16.11.2017 18:00

А мора и ви да сте биле превисе добре то је разлог сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало

16.11.2017 18:12

Те је тукао размазено деристе, промијени име и презиме нај боље за тебе .да небрукас породицу СРАМОТО све су ти дали и тако им врацас ДЈУБРЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

види

16.11.2017 21:24

Велиш qме? Шта, није прошла у финале па убиј бога у њој!? Јебате каквих монструма има то је за неповјероват'.

Name

Супер Стар

16.11.2017 18:14

Колико ја контам овде се ради о некој аутобоиграфији,знаци књига за сироке народне масе.Да је послусала Тату сада је могла од тениса да зиви као Бог.Зар мислите да Новак није просао слицно.Трновит је пут до звијезда, а имају два пута,тезак и тези.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како

16.11.2017 21:25

Како то мислиш? Требало је да трпи батинања луђака и онда би постала Но1? Људи, јесте ли ви при себи кад ово пишете?

Name

РЕ како

17.11.2017 18:18

Засто сад не игра тенис? Нема висе тате,Сад писе књиге .Погледај је као буре !.Ко јој сад смета?

Name

Ме

17.11.2017 15:15

Потпуно ја њу разумијем, био сам И ја туцен, имодар, од мога оца, зато сам И отисо од Куце 1988, И сад ми је драго сто сам то урадио,.

ОДГОВОРИТЕ