Непријатно у Чикагу, Миротић тренира и ћути!

Ускоро се очекује повратак Николе Миротића на паркет, али је и даље "затегнута" ситуација између њега и Бобија Портиса, играча који га је нокаутирао на тренингу.

Кошарка 16.11.2017 | 21:30
Непријатно у Чикагу, Миротић тренира и ћути!
Боби Портис је нокаутирао Николу Миротића на тренингу Чикага и послао шпанског кошаркаша на боловање док је њега клуб суспендовао на осам утакмица...

Суспензија је прошла и крилни центар се вратио на паркет и у три утакмице ове сезоне забележио је одличан учинак - у просеку бележи 19,3 поена и 10 скокова по мечу - док се његов "ривал" Миротић полако враћа тренинзима.

На првом заједничком од туче њих двојица нису проговорили ни реч.

"У овом тренутку није било никакве комуникације њих двојице, очигледно Нико и Боби нису причали", рекао је тренер "бикова" Фред Хојберг пред тренинг у уторак: "Миротић је разговарао са осталим играчима, а ми ћемо наставити да радимо на том односу. Он ће долазити на тренинге и радити на себи и надамо се да ће ускоро бити спреман да игра".

Према неким извештајима Миротић је био изузетно бесан што се Портис вратио на терен пре њега, а његов саиграч Робин Лопез наводи да му је "Нико" открио много ствари на вечери, али у поверењу.

Прве прогнозе биле су да ће се Миротић вратити у децембру, али је питање да ли ће уопште играти за Чикаго ове сезоне пошто је могуће да ће бити трејдован. Проблем је у томе што он у уговору има клаузулу према којој не може да промени тим до 15. јануара.

Биће непријатно у свлачионици...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар