Нови ужасни детаљи насиља оца Јелене Докић!

Дан пошто је аутобиографија Јелене Докић пуштена у продају, појавили су се нови, још ужаснији детаљи физичког насиља њеног оца Дамира.

Тенис 15.11.2017 | 22:15
Нови ужасни детаљи насиља оца Јелене Докић!
Докићева је у књизи "Несаломива" написала да је трпела физичко и психичко насиље, и да је оно почело када је имала само шест година.

Она у својој књизи тврди да ју је отац тукао каишем када би лоше одрадила тренинг, а није пролазила ни без шутирања после којег би остала крвава и модра. Називао је "кур*ом", а пише да је најгоре прошла када је изгубила турнир у Канади 2000. године – добила је батине од којих се онесвестила.

Сада су се појавили нови детаљи који описују догађаје са Вимблдона исте године, када је Јелени било само 17.

"Све је почело буквално првог дана када сам узела рекет у руке и временом је губио контролу. После пораза у полуфиналу Вимблдона од Линдзи Девенпорт потпуно је полудео. Ударао ме је, вређао… Када сам коначно пронашла телефон, рекао ми је да сам малолетница од 17 година и да се не враћам у хотел у којем је била цела моја породица. Спавала сам у свлачионици Вимблдона док агенти неких играча нису контактирали мог менаџера који ме је повео са собом", написала је Јелена.

Она је истакла да је константо трпела ударце, чупање, вређање, чак и пљување. Њен отац сада живи у Србији и не жели да коментарише оно што пише у књизи, док Докићева наводи да је његово понашање имало велики утицај на читав њен живот.

"Психолошко насиље које сам трпела ме је погађало. Када имате 11, 12 или 13 година, такав живот може бити изузетно тежак", додала је Докићева.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар