Видео: НБА легенде се зафркавале на Јокићев рачун!

Чувена НБА четворка са ТНТ мреже Ерни Џонсон, Кени Смит, Шакил О'Нил и Чарлс Баркли коментарисали су Денвер Нагетсе, Николу Јокића и Пола Милсапа.

Кошарка 15.11.2017 | 19:30
Видео: НБА легенде се зафркавале на Јокићев рачун!
О'Нил је је рекао за Нагетсе како играју са доста енергије и да је то заслуга тренера Мајка Мелоуна.

Легендарни НБА центар истакао је како је изненађен добром игром Денвера, а пâс Николе Јокића упоредио је са Дивчевим, док се Баркли убацио и рекао да више подсећа на Арвидаса Сабониса.

"Изненађен сам игром Денвера, све похвале Малоуну јер је успео да сви кошаркаши играју са доста енергије. Подсећају ме на Селтиксе, лопта им сјајно иде у нападу и заиста су забавни за гледање. Погледајте, овај потез вам је као код Влада Дивца (Јокић)", рекао јеО'Нил, а онда се убацио Чарлс Баркли који је рекао да је више личио на пâс Сабониса.

Комична расправа настала је када су кренула поређења између некадашњег центарског пара Сакраменто Кингса, Криса Вебера и Влада Дивца са овим садашњим Денверовим.



Реџи Милер је изјавио како му Милсап и Јокић личе на Вебера и Дивца, међутим Баркли, О'Нил, Смит и Џонсон се нису у томе сложили.

"Реџи знаш да те волим. Али немој да поредиш ове играче", рекао је Баркли, а потом је О'Нил додао: "Немој да поредиш Милсапа и Вебера...".

Онда се укључио Кени Смит који је рекао да је Милер отишао још даље.

"Не знам да ли си слушао, али отишао је даље. Рекао је како би Сабонис био овако добар (као Јокић) да игра данас у лиги. Одговорио сам му да је Сабонис био бољи (од овог Јокића) када је дошао у НБА (смех)", рекао је Кени Смит, а онда се Баркли поново укључио.

"Нисам сигуран да ли је овај мали (Јокић) бољи сада од Сабониса (смех). Мислим да када би се Сабонис вратио да би бележио одличне бројке", кроз смех је рекао Баркли.

Иначе њихов шоу "Инсиде тхе НБА" освојио је девет "Еммy" награда и један је од најгледанијих спортских емисија у САД.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар