Милојевић: Лоше је, ако не заборавимо Арсенал!

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић сматра да његова екипа мора да се окрене Младости у Суперлиги Србије.

Фудбал 22.10.2017 | 08:15
Милојевић: Лоше је, ако не заборавимо Арсенал!
"Не волим да причам шта је било, јер морате сами да се мотивишете. Знамо циљ и морате до тог циља да идете неким путем. Тај пут је некад кривудав, али морате да додјете до онога што сте зацртали. Ми наше циљеве знамо у свим такмичењима. Такав један догађај јесте био, ало би било јако, јако лоше играчи да остану у њему. Не желим да размишљам у том правцу", рекао је Милојевић новинарима у Београду.

Звезда ће у недељу од 19 сати дочекати Младост из Лучана у 14. колу Суперлиге Србије.

"Очекује нас захтевна утакмица против екипе која је имала добру сезону и изашла је у Европу. Плански се ради, тачно се види шта хоће. Они су екипа која увек има исти приступ, без обзира да ли играла код куће или на страни", рекао је тренер Звезде.

Црвено-бели су први на табели са 31 бодом из 12 утакмица, док је Младост девета са 15 бодова. Милојевић је казао да ће се тек после тренинга знати ко ће бити у саставу за сутрашњу утакмицу, али да зна да Вујадин Савић сигурно неће бити и да ће клуб у недељу изаћи с више информација о његовој повреди.

Он је додао да психолошка припрема екипе за мечеве јако битна у овим ситуацијама, после пораза од Арсенала у Лиги Европе, јер је "више у главама играча, него што је у физичкој припреми".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар