Циљ је заштита имовине Српске

Новоизабрани главни правобранилац Републике Српске Милимир Говедарица изјавио је данас  у Источном Сарајеву да је њихов заједнички интерес заштита имовине Српске, као и интереса њених грађана.

Република Српска 19.10.2017 | 19:27
Циљ је заштита имовине Српске
Говедарица је данас имао састанак са предсједником Скупштине града Источно Сарајево Мирославом Лучићем и начелницима градских општина.

"То је наш интерес и наша обавеза, и у том погледу се надам да ћемо на данашњем састанку евентуалне проблеме заједно сагледати и ријешити за добробит интереса Републике Српске, њених грађана и имовине", рекао је Говедарица новинарима у Источном Сарајеву.

Говедарица је нагласио да је данашња посјета Источном Сарајеву само једна у низу које ће услиједити са представницима локалних заједница.

Предсједник Скупштине града Источно Сарајево Мирослав Лучић навео је да је данашњи састанак организован како би се новоименовани главни правобранилац упознао о стању у општинама које су у саставу града, али и у самом граду Источно Сарајево.

"Са стране Града Источно Сарајево могу рећи да смо задовољни сарадњом са Правобранилаштвом Републике Српске, јер је већина спорова које је у име Града водило Правобранилаштво ријешено у корист града, и сигуран сам да ће тако бити и убудуће", нагласио је Лучић.

Он је изразио наду да ће добра сарадња са Правобранилаштвом Српске бити настављена, истакавши да ће и они, као локална заједница, учинити све што је у њиховој моћи да помогну Правобранилаштву да заштити имовину општина и града Источно Сарајево.



БН телевизија

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

@ Тип топ

19.10.2017 18:07

Циљ застита имовине РС,од кога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

па

19.10.2017 18:45

ОД МИЛОКРАДА

Name

Србин

20.10.2017 09:18

Од Бакира и његових разбојника и НАТО хијена

Name

ре срби

20.10.2017 10:24

А зар неби било боље да сте је сацували од срба? Које све то похарао знате ви најбоље

Name

Цезар

19.10.2017 18:34

Мало сте се касно сјетили да штитите друштвену имовину. Прво сте је нелегално превели у државну да би је онда сву покрали и развалили што се могло развалити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.10.2017 19:15

Требали сте то прије 20 година сад кад је све уништено и покрадено нема се висе шта застити

ОДГОВОРИТЕ