Милијаш поновио слоган Делија: Сва три бода хоћу ја!

„Желимо победу, мада би нам и реми значио“, поручује најсикуснији првотимац црвено-белих.

Фудбал 19.10.2017 | 08:15
Милијаш поновио слоган Делија: Сва три бода хоћу ја!
Капитен Ненад Милијаш је једини у актуленом тиму Црвене звезде који има искуства са спектакуларним мечевима, какав је сутрашњи против Арсенала.

На помен Милијаша једна од првих асоцијација је онај гол против Бајерна са 35 метара. Било је у његовој биографији још сличних светлих тренутака. Тачније, много таквих тренутака који могу да мотивишу црвено-беле за дуел против јачег и богатијег.

„Као и навијачи и ми смо ишчекивали ову утакмицу. Знамо да је Арсенал једно од највећих имена светског фудбала. То су утакмице која се памте, причају и препричавају. Не видим зашто не може све што смо до сада радили да нам да резултат и против Арсенала, и они су од људи од крви и меса. Драго ми је што ће млади играчи имати прилику да играју противн једног оваквог ривала. Најважније је да одиграмо добру утакмицу“.

Стадион је распродат, карата више нема у продаји. Гостујућих навијача ће бити око хиљаду, који ће бити смештени у одређеном боксу планираном за већи број навијача. Колико је било тешко играчима да обезбеде карте за најмилије?

„Сви покушавају да дођу до карте, фамилија, пријатељи... Снашли смо се, средили смо све, све ћемо то завршити до тренинга. То су слатке муке, али су завршене и можемо максимално да се спремимо“.

Да ли бисте пристали на бод ако би вам неко понудио?

„Не бих пристао на бод, јесте да бинам значио у даљем такмичењу, али нећемо играти на бод, играмо на свом стадиону, јесу велики противник, али играчи имају велики мотив и верујем да већина не би прихватила. Играћемо је на најбољи начин, желимо да победимо и видећемо шта ће бити“.

Какви су били савети млађим саиграчима?

„Причали смо, можда више о утакмици са Бајерном како је било. Не треба им превише причати о квалитету Арсенала, они су свесни своје шансе, шта могу да добију. Не могу много да изгубе, сигурно их респектују, свесни су значаја утакмице. Показали смо да можемо да играмо против великих екипа, многи нису веровали у нас, али је најважније да ми верујемо у себе и да то и даље радимо“, рекао је Милијаш.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар