Лео: Тешко је гледати Партизан, да смо сви остали...!

Плејмјекер ЦСКА Лео Вестерман причао је за "Глас Српске" о Партизану, Душку Вујошевићу и тренутној улози у московском клубу.

Кошарка 18.10.2017 | 13:30
Лео: Тешко је гледати Партизан, да смо сви остали...!
Бивши играч Партизана провео је две сезоне у Београду где је остварио добре контакте са играчима, а посебно са публиком.

Како каже, да су остали на окупу сигурно би играли Фајнал-фор Евролиге.

"Баш сам на Евробаскету причао са Богданом, Лучићем и Милосављевићем, сагласни смо да би играли на Фајнал-фору Евролиге да смо остали заједно. Нажалост, нисмо одржали екипу, али се радо сећам тог периода. Остварили смо сјајан однос, и даље смо блиски и сви су ми сада велики пријатељи", рекао је Вестерман за "Глас Српске".

"Поносан сам када видим бивше саиграче, Партизанову децу, да играју на највишем нивоу. Поменута тројица су са Србијом освојила сребро на Европском првенству, Давис Бертанс је играо одлично. Игра у НБА, баш као и Ловерњ, драго ми је због Богдана што је испунио свој сан, Милосављевић има нови уговор и заиста их је лепо видети. Подржавам их у свему", додао је француски кошаркаш.

Вестерман је заволео Партизан и у слободно време воли да испрати шта ради његов бивши клуб.

"Није лако, константно пратим ситуацију из навијачког угла. Тешко је гледати како се муче, надам се да ће бити боље у наредним годинама. Клуб мора да иде корак по корак како би се вратио у европски врх, јер Партизан то заслужује због пребогате историје и сјајних навијача", рекао је Француз.

Када је реч о Душку Вујошевићу, Вестерман каже да се чује са бившим тренером и да он зна по коју реч српског, док Вујошевић зна мало енглеског.

"Чујемо се често, причамо колико је то могуће, мало ја набадам српски, он каже коју реч на енглеском. Дугујем му много, био је један од разлога зашто сам дошао у Партизан. Рад са њим је драгоцјено искуство, колико је добар тренер, толико је добар човек", рекао је Вестерман.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар