"Меси је уморан послије бројних утакмица!"

Тренер Барселоне Ернесто Валверде каже да је Лионел Меси веома уморан, после одличних игара за Аргентину у квалификацијама за СП и дербија са Атлетико Мадридом.

Фудбал 17.10.2017 | 13:00
"Меси је уморан послије бројних утакмица!"
Меси је у суботу учествовао у ремију Барселоне са Атлетиком у Мадриду (1:1) и то му је била четврта цела утакмица у последњих 15 дана.

Неколико дана пошто је са два гола допринео победи Барселоне над Лас Палмасом (3:0), Меси је одиграо две утакмице за репрезентацију Аргентине у квалификацијама за Светско првенство, а у последњој одлучујућој против Еквадора (3:1) постигао је сва три гола. 

Валверде је рекао да је Меси уморан, али је похвалио свог играча на свему што је синоћ урадио за екипу, иако није приказао најбољу игру. 

"Слажем се да је Лео уморан после свих утакмица које је морао да игра, али сви знамо да он увек одговори на сваку ситуацију. Знамо колико страха уноси међу противничке играче и навијаче", рекао је Валверде, пренели су шпански медији. 

Барселона је прекинула низ од седам победа у Примери, али је и даље прва на табели са пет бодова предности над Реал Мадридом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар