Бекер: Саша Зверев ће наслиједити Федерера и Надала!

Доајен белог спорта за немачки Билд прориче сјајну судбину за Сашу Зверева и пореди Федерара и Надала с Роналдом и Месијем.

Тенис 01.10.2017 | 19:30
Бекер: Саша Зверев ће наслиједити Федерера и Надала!
Реч бившег тренера Новака Ђоковића, Бориса Бекера има позамашну специфичну тежину у белом спорту. Да, не буде забуне, својевремено најмлађи освајач Вимблдона, сада тениски стручњак прве категорије сме себи да дозволи луксуз давања видовњачких процена! Бекеру се то једноставно може…

“Саша Зверев је најбољи од генерације која тек долази. Ипак, још увек све може да пође како не треба. Да би постао најбољи, мораш нешто да освојиш, а то нешто су једино гренд слем турнири. Ипак, Надал и Федерер су посебна лига. Невероватно је да два најбоља тенисера свих времена играју у истом времену. То може да се пореди само са Месијем и Роналдом”, прича је коју Борис Бекер говори у перо новинару немачког Билда. У даљем току интервијуа Бекер тврди да му је потпуно јасан разлог због кога је Саша Зверев треба да има саветника како не би кренуо спортским странпутицама.

“Из личног искуства знам да човек са 20 година нема увек осећај за ствари које су заиста суштински битне. Баш због тога треба имати саветника. Ион Цирјак је мени својевремено објаснио колико је битно немачко тржиште играча”, речи су бившег тренера Новака Ђоковића.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар