ОСЛОБОДЈЕЊЕ: "Миле се враћа кући"!

Можда је до мене, али признат ћу да ме избори увесељавају. Ево најсвежијег примјера - избор за начелника општине Трново у Републици Српској. Уопште не знам ко је побједник, нека се тиме бави Централна изборна комисија БиХ, мене је од срца насмијала кампања.

Босна и Херцеговина 25.09.2017 | 11:48
ОСЛОБОДЈЕЊЕ: "Миле се враћа кући"!
Дакле, кандидата су два, једног даје СНСД другог СДС. Петак је увече, вријеме кад се сав свијет радује викенду. Код нас су наравно и радости другачије: они који у Сарајеву имају воде, славе што себи могу приуштити купање, они други утјеху траже пред ТВ екранима.

Комедију над комедијама нуди трибина СНСД-а у Трнову: скупио се силни свијет, дошао предсједник Републике Српске Милорад Додик, сви окупани, дотјерани, кравате, музика свира препознатљиве родољубиве корачнице и таман кад исфрустрирани гледалац очекује рафалну паљбу лидера СНСД-а који ће бошњачким властима у омрзнутом главном граду Босне и Херцеговине рећи и више него што их следује, указа се специјални гост.

Умјесто Додика, трибину отвара Ибро Берило, узданица СДА и начелник федералне општине Трново.

"Ја вам гарантујем, са господином Гаговићем и са мном, Трново има будућност!" Аплауз, овације, Додик радост не крије, СНСД-овци поносни поздрављају десетине чланова СДА који су дошли да бодре заједничког кандидата! Куд ће суза нег' на око!

Гледаш ли, пита ме колегиница и признаје да је окаснила: дежурала поред веш-машине. Шта је рекао Додик, пита. О Гаговићу ништа, велим ја, пустио је Берила да га нахвали. Каквог Берила, пита она. Ибру, објашњавам, па цитирам извјештај: Бакирове Србе није ни поменуо, Сарајево је престало бити Техеран, а чула си да су и референдуми прошлост. Не вјерујем, каже она, осим ако то није најновија руска ујдурма!

Е тад сам се већ грохотом смијала. Какви Руси, какви бакрачи, Миле се враћа кући, објашњавам јој и покушавам бити пластична: Берило је прошао цијели круг од СДА до СДА, а Додик - који је СНСД себи и основао да би био на власти у РС вози свој круг - од САД-а до САД-а!

Сад је моја другарица већ изнервирана: и шта је теби смијешно, пита, што је народ блећак? Твоја веш-машина, одговарам, вријеме за воду ти је истекло, да не кажем - исцурило.

Тако некако као и с водом је и с нашим памћењем. Редукције. Да је другачије, ником заправо не би ни било чудно што Додик са СДА гради бољу будућност. Милорад је - прије редукције памћења - у оно доба постдејтонске Босне и Херцеговине, дакле сада већ давне 1997 и 1998. године, свијетом ходио као велики Босанац, најбољи друг Сејфудина Токића. Заједно су се борили за Мики Мауса, Дједа Мраза, мањинске народе, људска права.

"Сви оптужени за ратне злочине своју невиност или своју кривицу морају доказати на Хашком трибуналу", грмио је у интервјуу који сам радила с њим када је први пут био предсједник Владе РС у чије се име поносио сарадњом с Трибуналом.

"Ми смо обезбиједили да се овдје, у неколико наврата, од стране хашких истражитеља испита преко 50 свједока по различитим основама, да функционише и њихова канцеларија и њихови представници и сигурно су им отворене све могућности за рад на овом простору", хвалио се. И љутио се на мене због питања о Едхему Бичакчићу: није крио задовољство тадашњим СДА-овим федералним премијером с којим је блиско сурађивао, а и о СДС-у је имао јасан став: "Ја сам '92, '93, '95. био против СДС-а, можда чак мало више него данас, и јавно износио ставове када то апсолутно нико није урадио."

Тај и такав Миле Додик био је љубимац америчке администрације, убједљиво најкооперативнији политичар у Босни и Херцеговини. Пуно година касније - у вријеме обиљежавања двије деценије Дејтонског мировног споразума - у Банским дворима бјеснио је на амбасадорку САД-а у БиХ Морин Кормак.

Шта се промијенило, питала сам га. Ја нисам, видјећете, одговорио је. Гледала сам збуњено јер је управо тих дана обећавао референдум о Суду и Тужитељству БиХ. Ево, посљедњу седмицу слушамо како ће и то пријетеће обећање бити суспендирано а потом и дефинитивно избрисано, а и онај ручак у Барци - када су Додик и Изетбеговић поносно договарали акцизе - пророчански прераста у стварност.

Па нећемо ваљда бити ситничави и подсјећати на међусобну рафалну паљбу коју у данима оних најважнијих избора размијене управо лидери СДА и СНСД-а?

Дјела говоре више од ријечи и зато по њима и треба судити, а то што неке невјерне томе сумњају у СНСД-ово унутрашње преображење - до њих је. Додику омрзнута амбасадорка тријумфално је походила Републику Српску, а судећи по сликама - начелници СНСД-а су се утркивали који ће се оприје с њоме фотографисати.

Уосталом, лидер ДНС-а Марко Павић, иначе Додиков коалициони партнер у РС, из Приједора је одаслао саопштење из кога се да ишчитати како је управо с америчком амбасадорком разговарао о горућим актуелним темама - од функционисања институција, преко ревизорског извјештаја консолидованог буџета Републике Српске за 2016. годину, до референдума о Суду и Тужилаштву БиХ.

"На састанку је било ријечи и о одлуци Уставног суда БиХ о књижењу војне имовине, као и о ставу ДНС-а о питању уласка БиХ у НАТО", објелодањују Павићеви сарадници, само дан након што је Игор Радојичић, градоначелник Бање Луке скупа с Кормаковом отворио конференцију у граду у коме се СНСД поноси неприкосновеном владавином.

Не, нисам малициозна, увјерена сам да је овај Додиков повратак кући једини исправан пут: уопште немам дилема да је Додик изабрао праву страну и показао спремност да се покаје због својих лудих година проведених у проруској заблуди. Не желим уопште бити ситничава па сад елаборирати колики је учинак америчке црне листе у овом преображењу.

Не, ја сам заправо већ одавно увјерена - и о томе сам писала - да је СНСД по многим критеријима далеко ближи СДА него Савез за промјене. Тај пакт о нападању опипљиво их спаја, као уосталом и однос према грађанима на просторима на којима и једни и други дебело хајрују. Оним истим којима се - свако у свом изборном штабу - грохотом смију док дијеле радост изборних побједа. А ти се, Музафере, купај. Кад имаш воде.

(Вилдана Селимбеговић/ Олобођење)

Коментари / 84

Оставите коментар
Name

Босњак

25.09.2017 09:54

Хахаха ех моји православци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

25.09.2017 10:05

БРАВО ЗА ТЕКСТ-СВЕ ЈЕ НАЖАЛОСТ КОД ДОДИКА ТАКО! ОН ВИШЕ ВОЛИ БАКИРА НЕГО ПОЛА СВОЈИХ АЛИ ТО НАРАВНО КРИЈЕ.

Name

ЖИКА Ж

25.09.2017 10:19

ШТЕТА ЈЕ ПОТРОШИТИ ВРИЈЕМЕ И ОЛОВКУ НА ДОДИКА.!?

Name

Босанац 100%

25.09.2017 10:30

Ста православци ? А мислиш да су муслиманске овце несо паметније и боље? Додик и Бакир играју игру натезања конопца .Један је на једној а други је на другом крају конопца. А у средини им суди Цовиц ! Понекад помогне Бакиру а понекад Додику. Зависи ко је у том моменту слабији. Он то држи тако вјешто да ни један не могу превагнути. Него да буде конопац увијек затегнут и да је "неријешено " .Једино сто је засигурно Срби су заостали у развоју. Јер како објаснити да им се ово дешава ? Бања лука је постало предграђе Лакташа и Србца ! Они који им мисли добро називају издајницима и бакировцима кад оно трц милојка! Хахахаха ! Ја мислим да су од синоћ јос мамурни али питам се да ли це се икад отријезнити. Да ли це икад сконтати да Србовање је измишљено да се Срби униште и раселе? Висе се Срба раселили послије рата али у друге дрзаве него за вријеме рата. Је су ли ти исти људи такодје издајице Србског народа само зато сто зеле боље , мирније и љепше и сто им је Србовања пун qраз? Јесу ли издајници они који другачије мисле од оних којима је велика и самостална једино у глави? Јел само ви који сте велики Срби имате право да одређујете другима гдје це и како це зивјети.Ако не зеле оно сто ви желите требају ли да напусте своје куће и имања ? Идите у ФБиХ ако вам се не свидја онако како ми зелимо су најчешће изговори онима који нису попут вас. Ко сте ви пицка вам м*терина? Ви сте гамад ! А гамад морас на овај или онај нацин уништити..

Name

Истина

25.09.2017 10:35

Срби имају најдуже носове. Све до једног су њофре ! 30 година их вуку за носове као мале бебе.. А кофицијент мозга и памети и није ниста већи.Сто јест јест !

Name

ОВЦА

25.09.2017 10:45

Чобане врати се ,овце твоје не могу без тебе !!!!

Name

ре босанац 100%

25.09.2017 10:51

100% си у праву, нема се ста додати. И браво Вилдана за текст!

Name

Предсједник Пинокијо

25.09.2017 14:31

(1) Срби, дакле православци - велики дио њих - је од појављивања Пинокија на сцени био против њега јер је знао да је он марионета запада. Данас Пинокијо влада са највише 20% бирачког тијела. Без Јавне куће, буџета, Јавних предузећа, намипулисања листићима не би прешао ни 5%. (2) Коментаторка показује свој степен интелигенције када пише да је Пинокијо био једно вријеме "проруски". Када се сликао са неким Русима? Каква глупост, па он никада није престајао да буде прозападни. Примјер са кредитом: Да ли му је Русија дала кредите које је од ње тражио пред изборе 2014. ("мали и велики")? Није. Да ли му је ММФ (институција САД-а) дала кредит пред изборе 2016.? Јесте! (3) Коментаторка очигледно сматра да је "прави пут" стварање унитарне БиХ - најбоље под опкупацијом запада, да америчка амбасадорка може да ради по земљи шта хоће, да над нама владају окупациони намјесници (разни Изетбеговићи, Додици, Човићи). (4) Ући чемо у НАТО и у ЕУ и онда ћемо постати Њемачка! Као што је и Хрватска постала Њемачка по приступању тим компанијама: Спољни дуг 60 МИЛИЈАРДИ евра (плус дуг према домаћим банкама), Агрокор дугује 14 МИЛИЈАРДИ евра (није коначна бројка), редови пред јавним кухињама су све дужи, нацизам се све више отворено показује - без икаквих посљедица, некада конститутиван народ Срби имају статус непожељних уљеза (тако ће бити и у унитарној БиХ), Хрвати масовно бјеже из "лијепе њихове", све што је било иоле вриједно је (про)дато у бесцјење Њемцима, хрватски војници су унутар контингента НАТО-а на граници са Русијом - као и у Другом свјетском рату... Све у свему, "радујем" се таквој БиХ.

Name

ја

25.09.2017 14:44

Био сам против пинокија а данас сам за њега јер мислим да је мање зло...народ бира мање зло

Name

Предсједник Пинокијо

25.09.2017 15:45

@ја: Мање зло од кога? СДС? СДА? ХДЗ? СДП? ПДП? Ко је од њих највише уништио Србе и Српску? Пинокијо је по дужности имао задатак да ради у интересу Срба и Српске. Данас - управо због њега - и Срби и Српска нестају. А када нестане Српска десиће нам се поново НДХ (први дио 1941. и други дио 1991.) па ће дефинитивно нестати и Срби.

Name

рациц

25.09.2017 17:14

"Босанац 100%" , види се да ти је свега преко главе, и мени је вјеруј ми, али не моземо цитав један народ послати у п.м. само зато сто су му за вратом један Изетбеговиц, један Додик, и њима слицни. Мозес се са мном слозити, а и не морас овако јавно, али дубоко у себи и ти и ја знамо да смо сви ми један народ, разлиците су нам само вјероисповјести. Каква је слицност измедју православца из БиХ или Србије или Хрватске са неким православцем из Јерусалима ? Никаква. Каква је слицност измедју неког муслимана из БиХ или Србије или Хрватске са неким муслиманом из Турске или Саудијске Арабије или Ирана ? Никаква. А каква је слицност измедју неког муслимана из БиХ или Србије или Хрватске са неким православцем из БиХ или Србије или Хрватске ? Слицност је велика, или боље је реци разлика готово да и нема. Сви се медјусобно јако добро разумијемо, сви мислимо да смо најбољи, најпаметнији а да су они други говна ? Све прице су вец исприцане, истина полако али сигурно излази на свјетло дана. Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

Name

ре рациц

25.09.2017 21:45

Ево ја као босњак мислим да си ти Рацицу потпуно у праву. Само би јос додао, да смо ми као и ви у истим гов*има. Инаце се ниста не разликујеме осим вјероисповјести.

Name

075

26.09.2017 07:21

@ рациц У праву сте, по моме мишљењу 100%! Проблем је што је у БиХ, на свим "странама", више "оваца" него нормалних, нажалост!

Name

перхан

25.09.2017 09:55

Миле Ронхил,профитер из лактаса. Ниста бољи није и паметнији од Змаја од Сипова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зозон

25.09.2017 10:14

Битно је да се твоја пика

Name

Дијагноза

25.09.2017 11:11

Само излазак на изборе гарантује боље сутра.

Name

А

25.09.2017 12:08

Ста фали Змају, густеру јефан?

Name

перхан

25.09.2017 12:10

На залост тако је било до сад. Ја у породици имам оних који га воле јер је као цувар Српске. Хахаха јадна мајко. Па он је цувар Скрбица и Спирица и миле Радисица и осталих кумова. Он јецувар бобар банке,боске виле на дедињу,сина Игора. Срамоте ме висе збиља писати.

Name

Зозон

25.09.2017 13:12

Перхане, тако ће бити и идуће изборе. Само слијепац не види да је Додо и СНСД већ добио изборе. У мом окружењу, након задњих дешавања, слабо ко да ће гласати за СзП.

Name

ВРС- реп зозон

25.09.2017 14:32

Ако мозе само одговор- ста то миле и СНСД-е донесе добро Републици Српској за 11 год владавине??? Ниста,осим мрака и бјезања народа из Републике Српске!?

Name

Миа

25.09.2017 14:34

Медју нама има Зозона којима и не треба појас за спасавање пред опстом катаклизмом папака. Цеститка од срца!

Name

Никола

25.09.2017 09:55

Највеци издајник и страни плаценик је Милорад Додик! Зиви били па видјели крајњи исход!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јојо

25.09.2017 10:27

Издајник И референдум то је српски ријецник

Name

Пирамида

25.09.2017 11:55

Сви смо ми Трилатерала и ММФ.

Name

пикасо

27.09.2017 04:50

Директно у мету,не могу да вјерујем, али убрзо це се и остали у то увјерити, али назалост треба им јос времена.

Name

др

25.09.2017 09:56

До детаља тачно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Труе

25.09.2017 13:56

Странци и домаћа власт контролишу буџет и ресурсе! Алати за то су им : полиција, војска, судство, медији, инспекције. Све остало је САМО ГЛУМА ЗА МАСЕ.

Name

Днк

26.09.2017 06:39

Ми се висе не идентикујемо по ДНК него по ММФ-у.

Name

Бане

25.09.2017 09:56

То је то! Цовјек је обицни опортуниста који вуце народ за нос,а они му јос аплаудирају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал

26.09.2017 06:12

Таквог су га управо описали на вијецу лордова. Није националиста него је опортуниста!

Name

СНСД

25.09.2017 09:57

Сви сте ви Бакировци,Миле је патријота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

25.09.2017 10:05

Је*о ти он жену! Води га кући!

Name

Реснсд

25.09.2017 10:13

Битно је да ти знас гдје иде слово'Ј'.Воле неписмени.

Name

Ре(алитиц)реснсд

25.09.2017 10:33

Такав је будзетски паразит и поставио га исти као и он. Хебем га писмене и њих писмене.

Name

Бобан

25.09.2017 12:25

А, ти си један типични тупави СНСД-овац, који не зна, да се пише патриота, а не патриЈота, и захјваљујући таквим глупсонима, они се и одржавају на власти.

Name

Молба

25.09.2017 13:45

Поново молимо БОТОВСКИ штаб СНСД да на овај портал пуштају ако је могуће (а није сигурно) само писмеме ботове.

Name

Луне

25.09.2017 09:59

Јесу га описали,свака им цаст! Ал' док има стоке за пиву и вецеру под сатором тако це нам и бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

25.09.2017 09:59

Миле бакировац...хахааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новци

25.09.2017 13:49

Ма није он Бакировац људи,он је полетио за Арапима и њиховим доларима(видио о Бакира како добија арапске новце),а његов РТРС ће вам објаснити да су инвеститори.

Name

Рудоњин син

25.09.2017 10:02

Ништа ново,кретен се спрема за члана предсједништва да освоји Бошњацке гласове и да се поново врати у Сарајево! Какав је то издајник и манипулант,али стока не види од слијепила за фукцију,пиву и 10 КМ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.09.2017 22:53

Није бег циција, Миле увијек има бујрум у Сарајеву.

Name

модрицанин

25.09.2017 10:07

Свака вам цаст на цланку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ре ре

25.09.2017 10:08

Независна листа је заакон!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ено плаћеника Кецмановића

25.09.2017 10:10

Огласио се и Ненад Кецмановић лажни интектуалац из Београда.Пише како су у задњих 10 дана напад на Додика извршили Мектић,Волфганг ваљда мисли на Петрича и Педи.Каква људска слина а није јер је сигурно у страху смио споменути да се америчка амбасада огласила да се референдум не може само суспендовати него и потпуно поништити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трговац

25.09.2017 10:11

Кад појединим Србима дође из гузице у главу,не могу схватити да је ко Доде све на продају од РОНХИЛА до

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трговац

25.09.2017 10:14

Кад појединим Србима дође из гузице у главу да могу схватити да је код Доде све на продају од РОНХИЛА до Српске бит ће касно .Њему је битна власт кроз коју чува себе,полтроне и кримосе уз себе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рики

25.09.2017 11:04

У праву си овај народ је главни кривац сто су нам они главне ( лоле ) за 50км продају глас а после кукају као цкапи ,нек вас јасу и Додик и Бакир са јараном Цовицем ми народ смо криви сто се сви не дигнемо и ресимо се ових лопова да све њих стрпамо иза ресетака као и њихове најблизе сараднике!!!!

Name

цхуцк норис

25.09.2017 10:17

еферимм, бујрум

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

25.09.2017 10:24

Дошао на тенковима СФОР-а,испоруцио јасеновачку градју Хрватима,направио државни пуч,укинуо платни промет са Србијом,увео заједничке таблице,створио Суд и Тужиластво БиХ,СИПУ,заједничка министарства,унистио неколико банака,потросио продани телеком,за његове владавине отишо у свијет 200 000 срба....има ли вецег пријатеља непријатељима Републике Српске од овог издајника!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

25.09.2017 10:26

То је то,свака цаст за коментар!

Name

Леко

25.09.2017 15:20

И највазније раздвојио РС на два дијела стављајуци Брцко ДЦ БиХ у устав.

Name

Радиса

25.09.2017 10:27

Сиктер ефендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

25.09.2017 10:53

Додик је све само није србиннн...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2017 14:19

А ти ниси нормалан.

Name

? ? ?

25.09.2017 10:54

На плакату иза ове двојице дилбера пише: "У јединству је снага". Нисам у току, може ли ми неко рећи о којем јединству је ријеч, јер све оно што сам чула из Бајиних уста последњих мјесеци било је анти-бакировски...па молим за објашњење овог 'јединства' . Хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОВЦА

25.09.2017 11:24

Они су јединствени а ми смо овце.

Name

рики

25.09.2017 11:26

Како си глупа па сама ти реклама говири а ста би ти јос,док год имамо таквих градана ко сто си ти овако це нам бит (како си глупа) !!!!! Ето ти објасњење !!!!!

Name

Име

25.09.2017 11:28

Акцизе и паре стижу пред изборе ! Мала помоћ брата Бакира брату Додику. Ко се смије опкладити да ће ово да буде сценарио?

Name

хмммммм

25.09.2017 11:05

Исти је као Тудјман,он 200.000 Срба из Хрватске а Миле 200.000 из Републике Српске,све сто није СНСД нека сели то је његова политика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2017 14:20

А клео си се у њега.

Name

Бакир

25.09.2017 11:33

И ви срби сте обицни куртони,добро вас навуце и добро слузите, тј миле вам прица прице подмицује ви сиротиња ал вјерујете њему све сто казе. Нама одговара сто сте тако глупи, кад се крене кроз ту васу РС све сама пустос нигде ниста не ради код нас бар несто се радуцка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.09.2017 12:05

А ви као несто знате.Па засто нисте подрзали СДС у Трнову? Промјенили мисљење? Па зар они нису мање зло?

Name

XXX

25.09.2017 12:13

Ама ста Вас је блека спопала, хајде радите несто, само крмеуцете!

Name

Ре

25.09.2017 13:36

Друзе СДС јест мање зло ал ајмо бит реални, они су организовали напад на нас 92, тако да нама Босњама додје на исто. Ако цемо бирати боље је да подрзимо СНСД јер вас они униставају. Ако Додик опет добије мандат пропадате скроз и то нам одговара. Цак и да вас отцијепи, и то нам одговара.

Name

какир

25.09.2017 11:42

Е нецес ни ти Бакире Какире висе јебо ли те Додик и Берило Ибро, да је цовјек подрзао би СДС , е Берило јаду јадни , све је странке промјенио, које смеце, неце висе босмјаци за СДА гласати а ти јаран ти Додо правац прдекана кога ви зајебавате висе . Цуј Берила , највеци лопов и преварант, а Ибро гдје ти је БУРОЈ, ти одлазис у историју то је сигурно са својим Какиром, доста и тебе висе, издао си с Берилом народ, умјесто са СДС- ом ти за Додика, аферим!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

25.09.2017 15:12

Берило нема везе. Даће му новаца за трибину.

Name

Лука

25.09.2017 11:47

Заиста, људи моји, ово је дно дна. Трибину му отвара Берило, публика у сали већином Бошњаци из фед. Трнова, љубав цвета са мрским непријатељем..фуј, фуј?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2017 12:28

Мрски непријатељи ?!

Name

Драган

25.09.2017 14:40

Ре ре: Ма јок, јарани смо...

Name

ре

25.09.2017 22:56

Препознао човјек ко је већински народ у БиХ, гдје је проблем?

Name

Бошњак

25.09.2017 11:48

Овим гестом се само потврдило да СНСД и СДА раде заједно и тако че бити и у будуче. Наравно сад слиједи Бакиров напад на Републику Српску а затим слиједи одговор Јединог заштитника Републике Српске Милорада Додика и тако из године у годину. Оваквом реториком годинама трују народе и добијају изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре босњак

25.09.2017 21:48

Браво босњак. Тако је!!!

Name

борац

25.09.2017 11:52

Ни са вама многима није бас у реду кад цете сватити да је цовјек болестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рибар

25.09.2017 11:56

Пецај рибу Ахмете Шабо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцегоцац

25.09.2017 13:18

Ма шупак један.Прошло му вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажни четник из Лакташа

25.09.2017 13:30

Боље је подржати безопасног лажног четника Додика, него оригиналне четнике из '90-тих. СДС и 25 година након рата не пропушта један дан да се не похвали како су управо они "створили" РС и очистили је од несрба, док је Дидик шверцовао нафту. Сваки злочинац у Хагу је био члан СДС-а, паметном доста...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.09.2017 22:57

Тако је! Бошњаци за Милета догодине, а ове Србенде из СзП нека се поједу.

Name

Рс рс

25.09.2017 13:42

Свака цаст. Фино написано и јос љепсе објасњено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сунцокрет

25.09.2017 13:55

Миле Додик је до бола прагматичан, као и сваки криминалац. Мијења ставове и исказе кад год затреба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фра Винко

25.09.2017 16:28

Немамо среће са политичарима.А јесу бошњаци лизали табане Алији док је био жив.А он их жртвовао као јањад !

Name

Босњак

26.09.2017 00:04

Е даје нама мало мозга свим овим балакнским напаценим дусама ево ја би први прузијо прилику да неки нормалан управља овом дрзавом није битно које и ста је само да нам буде боље маните се подијела ова наса дјеца требају сигурну будуцност са нормалним условима ником несмета република српска ни ово нити оно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.09.2017 09:26

Оваквим "народом" не мозе нормалан управљат. Кад би Меркел била предсједник на овим просторима испљували би је да би захрдјала. Овдје пролазе само цобани ! 90% људи не зна се подписат како треба а камо ли разбројити колико један плус један. Кад би Меркелова тврдила да су два , а она три ухљеба 3 ови би стали на страну ових тројице. Не знај за боље !

Name

Оља

26.09.2017 07:16

Додик није Србин ,он је криминалац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

28.09.2017 09:22

"Леси се враћа кући",шта оно би Леси,а да кериина,џукела јајара!

ОДГОВОРИТЕ