Радник поражен у Бањалуци

Фудбалери Борца побиједили су Радник с 1:0 у сусрету 8. кола Премијер лиге БиХ.

Фудбал 18.09.2017 | 08:00
Радник поражен у Бањалуци
Прво полувријеме утакмице на Градском стадиону у Бањалуци није донијело готово ништа. Борац је покушао почетним притиском доћи до раног гола, али им то није пошло за руком.

Имали су додуше у уводим минутама покушаје преко Карића и Галешића, али ништа озбиљно нису направили пред голом тима из Бијељине у првих 45 минута.

С друге стране и Радник није превише гледао на противнички гол, али су ипак у 45. минути имали одличну шансу. Лијепу акцију ударцем завршава Ђурић, а лопта одлази поред стативе домаћег гола, па се на одмор отишло без голова.

Уводне минуте наставка припадају гостима. У 48. минути након контре покушава Мекић, али његов ударац главом одлази тик поред гола Асмира Авдукића.
Пет минута касније у шанси је и Окић. Ипак, и он из добре позиције није прецизан, те је Борац уз доста среће сачувао мрежу у тим тренуцима.

Препустили су гости Борцу теренску инцијативу и шансу за гол су чекали преко контри. Успијевали су константно да муче одбрану домаћих, али им је фалила завршница.

Зато је Борац из прве шансе дошао до гола. Велику грешку голмана Лучића користи Петар Кунић и погађа за водство и побједу домаћег тима од 1:0.

Премијер лига, 8. коло: Борац - Радник 1:0 (Кунић 90+)

БОРАЦ: Авдукић, Галешић, Ојданић, Пузигаћа, Радуловић, Дујаковић, Карић, Даниловић, Буразор, Јаничић, Веселиновић.

РАДНИК: Лучић, Блаић, Бешировић, Срећковић, Мекић, Пецо, Хоџурда, Ђурић, Окић, Шербечић, Мерајић.

(спортспорт.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар