Живо јављање репортерке ЦНН-а

На подручју Флориде проглашено је стање природне катастрофе након што је ту америчку савезну државу погодио ураган Ирма.

Свијет 11.09.2017 | 09:04
Живо јављање репортерке ЦНН-а
Ураган Ирма данас је спуштен на категорију 1, како је објавио Амерички центар за урагане. Из овог Центра је наглашено да би вјетар могао јачати док се Ирма помиче према сјеверу.

Ирма, најснажнији ураган на Атлантику откако постоје мјерења, претходно је девастирао Карибе и усмртио 25 особа на четири отока, Светом Мартину, Светом Бартоломеју, Ангвили и Барбуди. Поплављена је и кубанска пријестолница Хавана, али од тамо засад нема информација о жртвама. Агенције јављају да је укупно досад потврђена смрт најмање 29 људи, од којих четверо на Флориди, а 6,3 милијуна људи добило је наредбу за евакуацију.

Док у склоништима Миамија нема струје и вода надире у њих руше се кранови големих дизалица, а хитне су службе престале одговарати на позиве.

За то вријеме новинарске екипе су на терену и прате сва дешавања. Погледајте драматично јављање репортерке ЦНН-а која се борила са снажним вјетром док је извјештавала о урагану Ирма.



(Н1)

Коментари / 0

Оставите коментар