Милојевић: Никад нисам ништа обећавао – нити ћу!

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је задовољан победом над Јавором, али да његова екипа има простор за напредак.

Фудбал 10.09.2017 | 16:00
Милојевић: Никад нисам ништа обећавао – нити ћу!
"Задовољан сам начином на који смо играли и парирали. Ми смо били ти који су се питали на утакмици. Све је ишло како треба по нас, уз два лепа гола", рекао је Милојевић.

Звезда је савладала Јавор са 2:0 и после осам кола Суперлиге Србије има седам победа и један нерешен резултат, за останак на челу табеле. 

Први гол за београдски клуб дао је Рикардињо, који се вратио у тим пошто је претходно изгубио место због лоших игара на почетку сезоне. 

"Драго ми је због Рикардиња јер се полако враћа. Потребан нам је сваки играч", казао је Милојевић. 

Он је навео да постоје елементи у игри његове екипе који треба да се поправе. 

"Има елемената које треба да поправимо. Битно је да смо забележили три бода у прелепом амбијенту. Утакмица је била добра и квалитетна, момци су одрадили све што смо се договорили. Било је веома дисциплиновано". 

Он је навео да је задовољан приступом својих фудбалера, који су показали карактер у досадашњем делу сезоне. 

"Једноставно, играчи показују карактер. Стално их посматрам, занима ме њихов ментални склоп, да ли размишљају и могу да кажем да сам као тренер задовољан њиховим приступом", рекао је Милојевић. 

Црвеној звезди предстоји утакмица против БАТЕ Борисова на почетку групне фазе Лиге Европе, па ће црвено-бели у недељу имати слободан дан, а њихов тренер сматра да ће бити спремни за дуел са белоруским клубом. 

"БАТЕ је сада најважнија утакмица. Никад нисам ништа обећавао нити ћу. Битно је да нас навијачи подрже у што већем броју, а ми ћемо дати све од себе", казао је Милојевић. 

Тренер Јавора Срђан Васиљевић рекао је да његов клуб треба да тражи бодове против неког другог тима. 

"Два еврогола су решила утакмицу. Тешко је играти против квалитетне екипе каква је Звезда и немам шта да замерим својим фудбалерима", рекао је Васиљевић. 

Звезда ће у следећем колу српског првенства дочекати Спартак наредног викенда, док ће Јавор у среду гостовати екипи Младости у Лучанима.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар