Мурић: Навијам за Црну Гору, Срби бију, цијепају!

Едо Мурић, репрезентативац Словеније и бивши играч Партизана, без еуфорије је коментарисао пласман у четврфинале Евробаскета.

Кошарка 10.09.2017 | 14:00
Мурић: Навијам за Црну Гору, Срби бију, цијепају!
Словенија је у првом мечу осмине финала победила Украјину 79:55, а Мурић је за 15 минута проведених на терену уписао два поена, два скока и једну украдену лопту.

"Мис мо већ играли овог лета припремену утакимицу против Украјине, тако да смо тачно знали шта нас чека. Приказали смо нашу игру - чврсту и мушку, и то је разлог што смо их победили. Наша највећа снага је у томе што се тачно зна шта који играч ради. Дакле, нема оно: "дај да ја пробам...", него свако на терену има конкретну улогу ", рекао је Мурић.

Он је рекао и кога би волео за наредног противника.

"И Црна Гора и Летонија су баш добре, поготово Летонија. Показала је са Порзингисом много на овом првенству. Ја навијам да победи Црна Гора".

Мурић прати игре репрезентације Србије.

"Пратио сам Србију и током припрема. Жао ми је што нису у пуном саставу. Они и Шпанци држе европску кошарку, али могу да играју и без оних који нису ту. Бију се, цепају... Причао сам са Гагијем (Драган Милосављевић), рекао сам да бих волео да се сретнемо у финалу. Али то је дуг пут".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар