Лазар - ријешена судбина! И тешко да је могло горе...!

Пред Србином је најмање још шест туробних месеци. . .

Фудбал 08.09.2017 | 18:15
Лазар - ријешена судбина! И тешко да је могло горе...!
До пре неколико дана изгледало као сасвим известан трансфер, а ево данас медији у Енглеској најближи Ливерпулу тврде да од посла нема ништа - Лазар Марковић до јануара остаје на Енфилду! 

Утисак је, по Маркеца најгора могућа опција, јер познато је да Јирген Клоп не рачуна на њега и да је по сваку цену желео да га се реши током лета. Марковић је имао неколико понуда, најозбиљнију од Вотфорда одбио је, а последњих дана селили су га поново у Фенербахче на позајмицу, где је већ провео годину дана током 2015. и 2016.  

Ливерпул ехо јутрос констатује да нема шансе да се Лазар договори са Турцима до краја дана - у 23.00 истиче рок за трансфере на Босфору - те да ће наредних шест месеци тренирати са првим тимом, али да ће шансу евентуално добијати у Лига купу. Можда. 

Подсетимо, Клоп је из неког разлога Марковића пријавио за Премијер лигу. 

Српски интернационалац званични меч за Редсе није одиграо пуне две године и заиста је тешко очекивати да би током ове јесени нешто круцијално могло да се промени у том смислу, те да Немац промени мишљење. 

Пред Лазаром Марковићем је, дакле, још шест месеци седења на клупи. Иначе, уговор са Редсима истиче му тек у лето 2019... 

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ббббббб

15.09.2017 21:31

Ниста није слаби од великих звезда који губе глат утакмице.

ОДГОВОРИТЕ