ЕП - Ђорђевић: Мађари за респект, озбиљно ући у меч!

Селектор репрезентације Србије Александар Ђорђевић изјавио је да Мађарска заслужује респект али да, када се све узме у обзир, они имају више разлога за бригу.  Селектор Србије Александар Ђорђевић истиче да је његов тим фаворит у осмини финала и да ће предстојећа два дана екипа максимално искористити за одмор, али и добру припрему.

Кошарка 08.09.2017 | 13:30
ЕП - Ђорђевић: Мађари за респект, озбиљно ући у меч!
Кошаркаши Србије одрадили су одличан посао у првој фази Еуробаскета и као првопласирана екипа у групи Д изборили место у осмини финала у Истанбулу.

За противника су добили Мађарску, четвртопласирану екипу из групе Ц, са скором 2-3, са којом ће се састати у недељу од 14.15 часова у дворани Синан Ердем.

Селектор Србије Александар Ђорђевић поштује наредног ривала, али истиче да су "орлови" ипак фаворити у том мечу.

"Мађари су направили велики успех пласманом међи 16 најбољих репрезентација Европе и самим тим што су стигли у осмину финала заслужују респект. Ипак, свесни смо да смо као првопласирани тим наше групе фаворити у том дуелу и они, пре свега, треба да размишљају о нама. Ми ћемо тој утакмици прићи и припремити је озбиљно, као што се припремамо за сваког противника. Треба добро да искористимо два дана колико има до утакмице, да се одморимо и кроз тренинге спремно дочекамо осмину финала", рекао је Дјордјевић, а преноси Кошаркашки савез Србије.

Дуел осмине финала шампионата Европе измедју Србије и Мађарске игра се у недељу од 14.15.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар