Старица силована, па задављена

Мртву Веру пронашла је ћерка Зорица када је дошла да је обиђе!

Србија 31.08.2017 | 09:15
Старица силована, па задављена
Полиција је ухапсила Сашу А. због сумње да је усмртио Веру Ракић (79).

Вера је силована и задављена у породичној кући у селу Докмир код Уба, а њено тело нашла је ћерка Зорица када је дошла у госте!

Злочин се догодио у ноћи између недеље и понедељка. Тело старице пронашла је јуче ујутру њена ћерка Зорица, која је са супругом и унукама дошла код мајке у посету.

- Врата су била закључана и то ми је било чудно. Унука ми је прва рекла да је прабаба мртва. Пришла сам прозору и видела мајку на поду. Супруг је развалио комарник и тада сам имала шта да видим! Не знам ко је то урадио, али знам да то није заслужила. Желим да тог крвника погледам у очи и питам га: „Засто ми уби мајку?!” Она никоме ништа нажао није учинила. Свакоме је помагала колико је могла - кроз плач прича Зорица.

Према њеним речима, полиција је узела отиске и пронашла кључ улазних врата.

- Ако је тачно да је Саша убица, могу само да кажем да је на чудан начин вратио Вери то што је помагала његовој породици. Излазила је у сусрет шта год им је требало. О Сашином оцу Слободану и мајци Цеци имам само речи хвале. То су радни и вредни људи - кратко је рекла Зорица.

Према незваничним сазнањима, Саша је осумњичен после сведочења мештана да су видели његов аутомобил у понедељак у њеном дворишту.

- Полиција је претресла његову кућу и саслушала његове родитеље. Нађена је мајица коју је тог дана носио, која је имала на себи нешто налик на трагове крви, као и крваве папуче! Заплењена гардероба и аутомобил су на вештачењу ради упоређивања трагова. Мајица, на којој је било више капљица, била је опрана - рекао је наш саговорник близак истрази.

Мештани сумњају да је Саша убио Веру после пљачке.

- Видели су га у оближњем селу у проводу, а кад попије, не зна шта ради. Чули смо да је силовао, па убио Веру и да је кућа испретурана - кажу житељи села.

У дому Арсенића мук. Мајка Цеца не престаје да плаче, док се отац тресе од муке.

- Не знам где ми је син. Не знам зашто трагају за њим, сумњају да је убио мајка Веру. Ако је то урадио - нека одговара, шта да кажем. Уништио је целу кућу. Та жена је за нас само добро чинила - дрхтавим гласом прича Слободан.

Лечени алкохоличар

Цеца Арсенић, мајка осумњиченог Саше, признаје да је срце хтело да јој искочи када је чула за шта га сумњиче.

- За све је крив алкохол! Саша се лечио. Није пио четири године. Радио је и полако се кућио. Пре месец дана је поново почео да пије, јер му нисам дозволила да у кућу доведе неку жену са дететом, које није његово - каже мајка осумњиченог.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Аха

31.08.2017 08:18

Опет Саша .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брез Дебате,

01.09.2017 04:33

Одмах обесити вола, ста би јос другим он радио.