Обилази поплаве у високим штиклама

Прва дама САД Меланија Трамп поново је критикована пошто је заједно с Доналдом Трампом пошла у Тексас, погођен поплавама, али не баш најприкладније обучена.

Забава 29.08.2017 | 20:38
Обилази поплаве у високим штиклама
Како пише “Њујорк пост“, прва дама као да је пошла на црвени тепих а не у зону урагана.

Меланија је, наиме, обула ципеле са веома високом штиклом, а Трампов портпарол стао је у њену одбрану говорећи да Меланија има други пар ципела за преобување.

“Она зна да иде до катастрофе, тако?“, пише један коментатор на Твитеру.

“Меланија носи своје шипке да се припреми за воду“, наводи други.



"Помоћ је на путу, Тексасе. Не брините, Меланија носи своје шпицасте штикле специјално за олују", написао је на Твитеру у поруци комичар Бред Волак док је Џеј Ди Алтман написао да "неко треба да каже Меланији да штикле треба да јој буду мало више за ту поплаву".

Комичарка Џесика Кирсон честитала је првој дами и рекла да је то што је обукла "Изванредна идеја... Можете да скупљате отпатке с вашим потпетицама", док је неко написао "Није недјеља моде у Милану, Меланија".



"Меланија изгледа као Барби помаже у поплавама. Дјевојке, Луб ципеле нису непромочиве", написала је Марија дел Русо, наводећи скраћеницу за луксузну марку ципела Лубутен.

Сем због ципела с високим штиклама, прва дама је критикована такође због још два модна детаља, зелене авијатичарске јакне и наочара.

Њен супруг Доналд Трамп без кравате такође се припремио за кишу, обучен у ветровку са знаком предсједништва и у солидним ципелама које су изгледале непромочиве.

"Она мисли да је у Топ гану", престижној америчкој пилотској школи, написао је један корисник на Твитеру, док се други питао да ли ће Меланија Трамп управљати авионом до Тексаса.

Међутим, нису се сви смијали њеном изгледу, неки су били љути. Тако је извјесна Џенер Троманс, која је рекла да је фотограф и да је доживјела више урагана, написала да је "ужасно бијесна" и да то "није фото-сешн", већ да се људи боре за своје животе.

Извор: Агенције

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ама

29.08.2017 19:33

Меланији приња стикла, на њу је навикла...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулио

29.08.2017 22:35

Меланија је рибетина, њој је све дозвољено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

30.08.2017 10:39

Каже:кад те неко мрзи без разлога,значи нешто имаш што он неможи имати,а жарко жели.Госпођа има много тога што друге немај! Само храбро и достојанствено напријед!

ОДГОВОРИТЕ