Болт поставио нови рекорд на Миконосу

Познати атлетичар Јусеин Болт прославио је крај своје каријере на веома луксузан начин. Спринтер је повео екипу на своје омиљено острво Миконос, а у клубу “Наммос“ је такође оборио рекорд – у висини рачуна.

Занимљивости 28.08.2017 | 13:37
Болт поставио нови рекорд на Миконосу
Како пише грчки лист “Прото тхема“, атлетичар чије се богатство процењује на 30 милиона долара стигао је на Миконос где је поставио још један рекорд – рачун је платио чак 88 хиљада евра!

“У среду поподне у Намосу свуда су се налазиле флаше шампањца, а Болт је извео последњу и најтеатралнију представу“, пише лист додајући да је највећи шок био рачун на крају вечери.


Болт и друштво су јели и пили само најфиније ствари, а најјефтинија флаша шампањца у том локалу је 120 евра и служи се у заштићеној кутији која се отвара пред гостима. Један познати грчки ДЈ пуштао је музику и позвао је Болта да запева не слутећи да ће атлетичар одреповати целу песму.

За само првих сат времена са своја три пијатеља три флаше Дом Перињона Росе из 2002. године, чија је укупна вредност 75 хиљада евра, а онда су наручили по још једну флашицу која кошта по 1.100 евра! Заправо, остатак времена Болт је покушавао да се отрезни, а са екипом је последњи напустио локал. Јусеин је тада извадио црну Америцан Еxпресс картицу са које је скинуто 88.362 евра, преноси лист који поседује и фотографију, до сада невиђеног, рачуна у овом локалу.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Иххх

03.09.2017 14:19

Неце он имати за кифле

ОДГОВОРИТЕ