Мурињо хоће највећу младу звијезду Енглеске!

Португалац спреман да заокружи фантастичан прелазни рок на Олд Трафорду.

Фудбал 22.08.2017 | 22:00
Мурињо хоће највећу младу звијезду Енглеске!
Манчестер Јунајтед није завршио прелазни рок, а идеалан завршетак овог лета представљала би куповина једног од највећих енглеских талената. Према информацији Скај Спорта, Жозе Мурињо показује “значајно интересовање” за суперталентованог фудбалера ФуламаРајана Сесењона.

Тотенхем се од раније спомиње као клуб који је заинтересован за 17-годишњег крилног фудбалера са Крејвен Котиџа, који је прошле сезоне одиграо чак 26 утакмица у Чемпионшипу.

Омладински репрезентативац Енглеске може подједнако добро да игра било где по левој стани, а летос је потписао професионални уговор са екипом Славише Јокановића, након што је са вршњацима освојио Европско превнство до 19 година.

Уколико Сесењон наредних дана постане доступан за продају, Тотенхем ће сигурно имати жестоку конкуренцију у виду Манчестер Јунајтеда, чији је менаџер Жозе Мурињовелики поштовалац лика и дела младог фудбалера.

Такође, оно што је адут више у рукама Јунајтеда је чињеница да су Црвени ђаволи вољни да га одмах после куповине позајме Фуламу како би у Чемпионшипу стицао неопходно искуство. Ипак, председник Фулама Сахид Кан није расположен за продају младића и поручује, преко извора, да је спреман да одбије и 30.000.000 евра за Сесењона.

Видећемо само шта ће ако таква понуда заиста дође.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар