Коста: Конте је имао тренутак лудила!

Дијего Коста рекао је да је менаџер Челсија Антонио Конте "имао тренутак лудила", када га је у јуну путем смс поруке обавестио да на њега више не рачуна.

Фудбал 22.08.2017 | 17:15
Коста: Конте је имао тренутак лудила!
Конте је љут на Контеа јер му није у лице рекао да на њега не рачуна, а љут је и на управу Челсија јер не жели да га пусти да оде у Атлетико Мадрид.

Он је прошле недеље рекао да га клуб третира као "криминалца", што је на конференцији за новинаре исмејао тренер Конте. Шпански репрезентативац није био у Челсијевом тренинг центру у Кобаму откако је екипа освојила шампионску титулу у мају, а медији су објавили његову фотографију како у Челсијевој опреми самостално тренира.

"Контеова порука? То је био тренутак лудила. То може да се деси, али тиме је показао непоштовање. Са тренерима и члановима управе сам увек тражио да разговарам лицем у лице. Никада им нисам слао смс поруке, а то само показује каква је он особа. Ако ме у целој ситуацији нешто растужује, то су навијачи, пошто су ме увек подржавали, чак и током деликатних тренутака", рекао је Коста, пренели су британски медији.

Он је навео да је боравак у Челсију било невероватно искуство и поновио да жели да се врати у Атлетико Мадрид, из којег је 2014. године дошао на Стамфорд Бриџ за 32 милиона фунти.

Коста је недавно рекао да Челси тражи "немогуће" од Атлетика.

"Свима сам јасно рекао где желим да играм. Шпанија је моја земља. Заљубио сам се у Мадрид. Морамо да сачекамо прави тренутак", рекао је Коста.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар