Лудогорец и Краснодар... Ово је нека сасвим друга прича!

"Мало смо преценили руски тим", поручио Славољуб Срнић.

Фудбал 22.08.2017 | 13:00
Лудогорец и Краснодар... Ово је нека сасвим друга прича!
Звезда се из Краснодара вратила са дозвољеним минусом. Температура пред реванш са Краснодаром се диже, чекаће крцата Маракана гол вредан пласмана у Лигу Европе... Ситуација слична прошлогодишњој када су црвено-бели извукли 2:2 у Разграду.

Стрелац првог гола за Звезду у Краснодару Славољуб Срнић каже да прошлогодишњи и меч заказан за следећи четвртак не треба упоређивати. Односно да је ово сасвим другачија прича.

„Нећемо да се осврећемо на Лудогорец, ово је нова шанса и другачија прича. Волео бих, наравно, да нам се врати за то. Уз помоћ навијача који ће сигурно да нам буду 12.играч можемо до победе. Мало смо преценили руску екипу. Спарно је било, као уи балону за мали фудбал. Тешко смо дисали“, рекао је за Спортски Журнал Славољуб Срнић.

Крилни фудбалер требало би да буде један од најјачих адута Владана Милојевића у реваншу. Постигао је већ шест голова у овој сезони, игра као препорођен.

„Било би то одлично, али задовољан сам и асистенцијом. Нека Боаћи да гол за пролаз. Или било ко други, најмање је важно презиме стрелца“.

Велику заслугу за Срнићев васкрс има Владан Милојевић, његов стари знанац из Чукаричког.

„Скинуо ми је терет, пролетос нисам играо много. Зато и није било голова, а кад их нема офанзивац у Звезди не може да буде задовољан. Од почетка серзоне ми иде како сам желео, све је у најбољем реду“, додао је Срнић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар