Ибрахим Танко потписао за Црвену звезду!

Менаџер Ричмонда Боаћија похвалио се на друштвеним мрежама уговором који је његов клијент потписао у просторијама ФК Црвена звезда.

Фудбал 22.08.2017 | 11:00
Ибрахим Танко потписао за Црвену звезду!
Овдашњој јавности мало познати Ибрахим Танко, момак који носи исто име и презиме као некадашњи ас Борусије Дортмунд и Фрајбурга, потписао је уговор са Црвеном звездом судећи према фотографијама објављеним на Тwиттер профилу агенције "Артхур Легацy Спортс".

Агенција која заступа и права тренутно најатрактивнијег играча Црвене звезде, Ричмонда Боаћија, похвалила се данас на свом профилу сликама на којима председник црвено-белих Светозар Мијаиловић, у друштву менаџера Оливера Артура, потписује уговор са 18-годишњим фудбалером средине терена.

У тренутку објаве ове вести није било званичне потврде на порталу црвено-белих, па ћемо тако морати да сачекамо на информације о дужини уговора и осталим појединостима.

Информације о Танку доступне на интернету скромне су, па се тако може закључити да се ради о фудбалеру који је "пекао занат" у Западно-афричкој фудбалској академији, која се у Гани паралелно и такмичи као прави фудбалски клуб.

До даљег...

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Реал-ан

22.08.2017 09:43

Танко,танко

ОДГОВОРИТЕ