Украла новчаник, па наставила пут

Женска особа чији су иницијали Н. К. из Врточе општина Дрвар, на шалтеру аутобуске станице у Бијељини отуђила је новчаник са документима, па наставила путовање за Дервенту, сазнаје БН телевизија из ПУ Бијељина.

Република Српска 21.08.2017 | 10:40
Украла новчаник, па наставила пут
Како сазнајемо, Полицијска станица Бијељина 2 запримила је пријаву оштећене Б.Г. да јој је непознато женско лице на шалтеру аутобуске станице гдје се продају карте отуђило новчаник у којем су се налазила документа и новац.

Оперативним радом полицијских службеника утврђено је, да се женска особа са наведеним описом упутила аутобусом који је саобраћао за Дервенту.

Службеници Полицијске станице Шамац зауставили су аутобус и идентификовали лице. Том приликом је утврђено да се ради од лицу Н. К. из Врточе општина Дрвар, која је полициским службеницима Полицијске станице Шамац признала да је отуђила новац који задржала за себе, а документа је одбацила у Бијељини у близини аутобуске станице.

Полицисјки службеници Полицијске станице Бијељина 2, пронашли су одбачена документа, новчаник и дио новца који су вратили власници Б.Г.

О свему навденом обавјештено је и надлежно тужилаштво.

(БН телевизија)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ха ха ха

21.08.2017 08:51

Науцна фантастика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Што

21.08.2017 18:52

Што, ствар је једноставна: прегледали снимак надзорних камера и затворили ствар, није то данас нека наука.