Ukrala novčanik, pa nastavila put

Ženska osoba čiji su inicijali N. K. iz Vrtoče opština Drvar, na šalteru autobuske stanice u Bijeljini otuđila je novčanik sa dokumentima, pa nastavila putovanje za Derventu, saznaje BN televizija iz PU Bijeljina.

Republika Srpska 21.08.2017 | 10:40
Ukrala novčanik, pa nastavila put
Kako saznajemo, Policijska stanica Bijeljina 2 zaprimila je prijavu oštećene B.G. da joj je nepoznato žensko lice na šalteru autobuske stanice gdje se prodaju karte otuđilo novčanik u kojem su se nalazila dokumenta i novac.

Operativnim radom policijskih službenika utvrđeno je, da se ženska osoba sa navedenim opisom uputila autobusom koji je saobraćao za Derventu.

Službenici Policijske stanice Šamac zaustavili su autobus i identifikovali lice. Tom prilikom je utvrđeno da se radi od licu N. K. iz Vrtoče opština Drvar, koja je policiskim službenicima Policijske stanice Šamac priznala da je otuđila novac koji zadržala za sebe, a dokumenta je odbacila u Bijeljini u blizini autobuske stanice.

Policisjki službenici Policijske stanice Bijeljina 2, pronašli su odbačena dokumenta, novčanik i dio novca koji su vratili vlasnici B.G.

O svemu navdenom obavješteno je i nadležno tužilaštvo.

(BN televizija)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ha ha ha

21.08.2017 08:51

Naucna fantastika.

ODGOVORITE
Name

Što

21.08.2017 18:52

Što, stvar je jednostavna: pregledali snimak nadzornih kamera i zatvorili stvar, nije to danas neka nauka.