Чемпионшип: Били Шарп оштар као мач! Посјечен и Барнсли!

Шефилд јунајтед стигао до друге победе у сезони.

Фудбал 19.08.2017 | 16:00
Чемпионшип: Били Шарп оштар као мач! Посјечен и Барнсли!
Сигурни су само смрт, порез и да ће Били Шарп да погоди! Искусни нападач је наставио тамо где је стао прошле године у трећој лиги Енглеске и другим потоком у овој сезони Чемпионшипа повео Шефилд јунајтед до минималца над Барнлијем.

Био је то - податак за сваку похвалу - чак 20. гол 31-годишњег фудбалера у 29 последњих утакмица у Шефилдовом дресу! Прошле сезоне чак 30 голова у Лиги 1. Чемпионшип га није уплашио. Уосталом, да је био мало паметнији, мало мање арогантан, можда би Шарп сада играо у Премијер лиги. Бирао је погрешне тимове, све мислећи да заслужује више.

Међутим, ако настави овако можда ће се заиста препоручити неком клубу из елите. Својевремено је играо за Саутемптон, али такође у Чемпионшипу. Његово је то двориште. Чим су се Свеци домогли елите Шарп је страдао. Одиграо је у Премијер лиги само три утакмице, постигао један гол.

Иначе, крај данашње утакмице и Шефилд и Барнли дочекали су са по десеторицом играча на терену, пошто су Леон Кларк и Ангус Мекдоналд решили да се мло изударају главама па им је судија показао да је паметије то да раде у свлачионици, далеко од очију јавности.

ЕНГЛЕСКА 2 - 4. коло

Петак:

Бартон - Бирмингем 2:1 (0:1)
/Сордел 50, Дајер 66 - Магома 29/

Субота:

Шефилд Јунајтед - Барнсли 1:0 (1:0)
/Шарп 17/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар