Шћеповић: Фали им Леонардо, Партизан слабији 20%!

Марко Шћеповић, нападач Видеотона, рекао је да је тешко играти против Партизана, али да 'црно-бели' морају да појачају састав.

Фудбал 18.08.2017 | 12:15
Шћеповић: Фали им Леонардо, Партизан слабији 20%!
Партизан и Видеотон су у четвртак увече, пред празним трибинама стадиона у Хумској, одиграли без голова у првом сусрету плеј-офа за пласман у Лигу Европе.

"Тешко је играти проти Партизана, још ја имам проблема са ребром јер је напукло. Покушао сам да играм под ињекцијама, али нисам успео. Емотивно је много тешко, али смо професионалци – Видеотон нас плаћа и морамо да играмо против свих", рекао је Шћеповић. 

Он је истакао да је његов бивши клуб много слабији него у прошлој сезони. 

"Партизан је сигурно једно 20% слабији него прошле године. Види се да им недостаје креација Леонарда, Ђурђевићу фали сарадња са њим и ако желе нешто више, морају да доведу неколико играча". 

Некадашњи репрезентативац Србије, који је због повреде ребра морао да напусти игру у првом полувремену, осврнуо се на саму утакмицу. 

"Више је било трчања, него фудбала, али одлазимо задовољни. Желели смо да не примимо гол, покушали смо да га дамо и нисмо успели. Имали смо велику шансу на крају утакмице". 

Реванш је на програму следећег четвртка у Мађарској. 

"И против Бордоа смо играли нешто деванзивније у првој утакмици, али смо их у реваншу на свом стадиону напали од првог минута и одиграли врхунски меч. Надам се да ћемо поновити то против Партизана", закључио је Шћеповић.

За кога је навијао тата Слађан?

Марко и Стефан Шћеповић синови су легендарног фубалера Партизана Слађана, који је после фудбалске, имао успешну тренерску каријеру са млађим категоријама 'црно-белих'. Наметнуло се логично питање – за кога је навијао?

"Тата је прво полувреме навијао за Видеотон, друго за Партизан", открио је Марко.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар