Пожар угрожава породичне куће

У послијеподневним часовима јужно од Мостара букнули су пожари који су веома брзо угрозили породичне домове на подручју Малог поља. На терену су бројне ватрогасне јединице којима помажу и мјештани, јавља Анадолија.

Босна и Херцеговина 17.08.2017 | 21:38
Пожар угрожава породичне куће
Гори брдо Хум, ватра се шири на подручју села Мало поље на подручју према врелу Бунице. Посебно су угрожени засеоци Бијелићи, Туцаковићи и Дуркићи, а борбу с ватреном стихијом на лицу мјеста забиљежила је екипа агенције Анадолија.



Ватра се примакла на двадесетак метара од породичних кућа Бјелић, гасе је бројне ватрогасне екипе заједно с мјештанима уз напртњаче и моторе за наводњавање.



Гори брдо Хум према Врањевићима. Иначе мјештани тих села сваке године имају проблема с пожарима. Екипа је на терену затекла седам ватрогасних возила, петнаестак ватрогасаца и бројне мјештане како се боре с ватреном стихијом.

Тешка је ситуација у селу Губавица.



Трећи пожар активан је на путу према Врањевићима, југоисточно од Благаја. Цијели јужни дио Мостара је у диму.



Киша је почела падати и требала би олакшати посао ватрогасцима и мјештанима угрожених насеља, који од ватреног пламена бране своје домове. 

Извор: Анадолија

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кики

17.08.2017 20:18

Па сто из Србије не додју канадери..гдје су ту те специјалне везе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.08.2017 22:34

Нема их са Федерацијом. Јасно?

Name

Т

17.08.2017 20:36

ТЕЗАК ТЕРЕН,ВЕЛИКИ ПРОСТОР, ТЕСКО ЉУДИМА,А ОД КИСЕ НИСТА.ИМА ЛИ ИКО ЗИВ ОД ТИХ БЕЗБЈЕДНОСНИХ СЛИЗБИ ДА ХАПСИ ТЕ ЛУДАКЕ СТО ПАЛЕ И ЗАТВОРИ, ОВО ОДЕ ДА НИКО НЕ ЗАУСТАВИ ДО ПРЕЊА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.08.2017 15:41

Гори федерација