Никола Роквић на ивици банкрота

Никола Роквић се прије две године окренуо поп звуку и снимио албум "Овај пут". Нажалост, албум није добро прихваћен од стране публике, а упуштање у поп воде коштало је Роквића стања на рачуну.

Забава 17.08.2017 | 18:48
Никола Роквић на ивици банкрота
Никола се подсјетио албума "Овај пут" и упркос томе што ниједна песма није постала хит, период када је снимио овај аудио материјал њему је остао у лијепом сјећању.



''Дивне успомене. Колико лепих али и тешких тренутака, док је настајао албим "Овај Пут". И можда није прихваћен колико заслужује, али уз овај пут сам многе ствари научио. Путовао сам једним новим, тешким, неутабаним али јако узбудљивим путем. Радовао сам се, патио сам, одрицао се али сам покупио осећај и знање. И многи ће рећи да сам погрешио, да сам изгубио толико материјалног, толико наступа, зараде.

Јесте, изгубио сам материјално али ми је пружен осећај - осећај који се добија одрицањем од свега онога на шта смо навикли, одрицањем од свега онога без чега "не можемо". Сада... Е, сада је време да се играм. Са тим знањем, певаћу вам свашта и све то биће прожето осећајем радости и патње у једном... у мом гласу... Хвала Богу на томе!'', написао је Никола у опису фотографије на Инстаграму.

Извор: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Војо

17.08.2017 18:19

Да ти је жив покојни тежак Војо Мирковић он би ти помогао.Покој му души сахрањен је у Кућу ОТИДИ упали му свећу и питај да ти посуди

ОДГОВОРИТЕ