Велика тројка на помолу: Ирвинг-Милсап-Јокић?!

Кајри Ирвинг готово сигурно напустиће Кливленд Кавалирсе до почетка сезоне, само је питање у којем ће клубу завршити плејмејкер.

Кошарка 17.08.2017 | 15:30
Велика тројка на помолу: Ирвинг-Милсап-Јокић?!
Према Едријану Војнаровском Кливленд је означио главне мета у потенцијлном трејду, а то су Џејсон Тејтум (Бостон), Кристапс Порзингис (Њујорк), Џош Џексон (Финикс) и Џамал Мари (Денвер).

Управа кавалирса свесна је да ће наредног лета врло вероватно остати без Леброна Џејмса, па сада желе да за Ирвинга добију младе играче и пикове првих рунди.

У овом тренутку, од четворице играча, Кристапс Порзингис делује једино као немогућа ситуација, пошто Никси ни по коју цену не желе да се одрекну овог играча. Са друге стране, код Тејтума и Џексона се још ништа не зна, док некако најреалнија опција изгледа Џамал Мари.

Канађанин је прошле сезоне у руки години показао знаке да може постати велики играч, међутим када је у питању Ирвинг, претпоставља се да би Денвер размислио о трејду.

Поред Марија, Нагетси би морали још доста тога да понуде како би Кавси прихватили понуду.

Такође, плате би морале да се изједначе како би трејд некако успео, па тако није немогуће да дође до понуде Мудиеј, Мари, Фарид и пик прве рунде за Кајрија Ирвинга.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар