СП - Тренутак одлуке: „Змајеви“ нападају Словачку!

Кошаркашка репрезентација БиХ данас у Братислави (18. 00) игра против Словачке врло важну утакмицу претквалификација за СП.

Кошарка 16.08.2017 | 15:15
СП - Тренутак одлуке: „Змајеви“ нападају Словачку!
Након пораза од Шведске 88:72 "змајеви“ морају побиједити Словачку уколико желе да задрже шансе за пласман у квалификације.

У првом дуелу против Словачке одиграном у Јерменијом и Шведском у борби за једно од прва два мјеста у Групи А.

"Тешко нам је пао пораз од Шведске, али из тога морамо изаћи јачи. Немамо више времена да размишљамо о томе. Пред нама је нови изазов и нова утакмица против словачке, на њиховом тернеу и само смо на то фокусирани. Добро смо се спремили и надам се да ћемо изаћи као побједници. Учинићемо све да тако буде“, рекао је бек „змајева“ Алмир Хасанди за "Дневни аваз".

Оптимиста је и нови члан београдског Партизана, центар Обрад Томић.

"Ништа још није изгубљено. Пред нама су још двије утакмице из којих можемо изаћи као побједници и пласирати се у квалификације. Словачка је добра екипа, поготово на високим позицијама с искусним играчима. Спремни смо за меч, требамо дати максимум и покушати испоштовати замисли селектора. Надамо се повољном резултату“, рекао је Томић.

Репрезентација БиХ на овом мечу биће без плејмејкера Алекса Ренфроа који је послије меча у Зеници одстрањен из екипе због недисциплине.

ГРУПА А, пето коло:

Словачка  - БиХ (18.00)

Шведска – Јерменија (19.00)

ТАБЕЛА: Јерменија 7, Шведска 6, БиХ 6, Словачка 5

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар