Синсинати: Јанко близу главног жријеба, пораз Лајовића!

Српски тенисер Јанко Типсаревић надомак је главног жреба Мастерса у Синсинатију, пошто је у првом колу савладао Американца Џона МекНалија 5:7, 6:1, 7:6 (7:5).

Тенис 13.08.2017 | 12:15
Синсинати: Јанко близу главног жријеба, пораз Лајовића!
Победа Јанка и подвиг Александре! За место у главном жребу Типсаревић ће играти против још једног домаћег играча Кристофера Оубанкса, док ће Крунић играти са Скјавоне.

У веома узбудљивом и тешком мечу за нашег тенисера, Јанко је успео да у кључним тренуцима трећег сета буде бољи, па је на крају заслужено славио.

Док чекамо финале Монтреала, Синсинати је већ почео.

Половично, када су наши тенисери у питању.

Јанко Типсаревић надомак је главног жреба Мастерса у Синсинатију, пошто је у првом колу квалификација савладао Амерканца Џона МекНалија - 5:7, 6:1, 7:6 (7:5).

За место у главном жребу Типсаревић ће играти против још једног домаћег играча Кристофера Оубанкса.

Са друге стране, Душан Лајовић је непријатно изненадио поразом од знатно слабије рангираног Индијца Рамкумара Раманатхана 6:7 (1:7), 4:6.

Српска тенисерка Александра Крунић на старту квалификација за турнир у Синсинатију изненадила је фаворизовану Румунку Сорану Кирстеу и победила 6:7 (1:7), 6:3, 6:4!

За место у главном жребу вечерас ће играти против искусне Италијанке Франческе Скјавоне. Турнир у Синсинатију, када је WТА тур у питању, игра се за наградни фонд од 2.536.154 долара, а титулу брани Каролина Плишкова.

Мастерс у Синсинатију, последњи пред УС Опен, игра се за укупни наградни фонд од 4.973.120 долара, а титулу брани Марин Чилић.

Прошлогодишњи финалиста Енди Мареј отказао је учешће, као и Новак Ђоковић и Стен Вавринка, па се тако у Охају очекује директна борба између Рафаела Надала и Роџера Федерера за повратак на прво место на АТП листи.

Мастерс у Синсинатију игра се за укупни наградни фонд од 4.973.120 долара.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар