Мејведер сматра да је Конор фаворит у "борби вијека"!

Бивши светски шампион у боксу Флојд Мејведер открио је разлоге због чега сматра да је УФЦ шампион Конор Мекгрегор фаворит у њиховом мечу у Лас Вегасу.

Остали спортови 12.08.2017 | 17:30
Мејведер сматра да је Конор фаворит у "борби вијека"!
Американац и Ирац ће се борити 26. августа, а сваки од бораца могао би да заради по 100 милиона долара.

"Када погледате мене и Мекгрегора на папиру, он је виши од мене, има дуже руке и већи је човек од главе до пете. Много је млађи од мене, ја се неко време нисам борио и ушао сам у четрдесете. Дакле, ако ставите све на папир и погледате то, све води према томе да је Ирац фаворит", рекао је Мејведер.

Његов одговор изненадио је све присутне, па је потом објаснио своју изјаву и због чега сматра да човек без професионалног меча може да буде фавори против боксера кога многи сматрају највећим икада.

"Ја нисам исти бокер какав сам био пре две године, а камоли какав сам био пре пет година. Изгубио сам корак, боксер какав је Андре Берто није смео доћи до судијске одлуке са Флојдом Мејведером, а тада сам имао 38. Очигледно је како сам са годинама пао у форми јер сам дозволио таквом боксеру да против мене издржи 12 рунди. Нисам боксер какав сам био, пре сам имао 90 посто победа нокаутом. Чињеница је да сам негде током каријере опао. Не кажем да више нисам врхунски боксер нити да више не знам боксовати. Само кажем да више нисам борац какав сам био”, објаснио је Американац.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар