Српски дјечак који се утопио син славног спортисте?!

Лука М. (13) који се у суботу утопио на Брачу је син једног од најбољих одбојкаша света Маркоса Милинковића, јављају београдски медији.

Остали спортови 31.07.2017 | 20:45
Српски дјечак који се утопио син славног спортисте?!
Маркос Милинковић је легенда одбојке у Аргентини, одрастао је тамо и постао лидер њихове репрезентације. Оженио се Новосађанком са којом је и добио сина Луку, који је доживео несрећу на Брачу.

Шта се тачно десило и шта је претходило трагедији утврдиће истрага. Полиција је одмах дошла на место несреће и према првим извештајима, “нема елемената који би указивали на кривично дело”, тачније нису пронађени трагови насиља.

Према писању хрватских медија, код Луке нису уочене ни повреде које би довеле до тога да изгуби свест током роњења. О свему је обавештено и Жупанијско државно тужилаштво које је издало налог да се изврши обдукција.

НИЈЕ БИЛО СПАСА
 
Иако су му у помоћ одмах у помоћ прискочиле две медицинске сестре које су се нашле на плажи, лекар из Енглеске на годишњем одмору, те возило Хитне помоћи из Супетра, нису успели да спасу дечака.

Сат времена покушавали су да га реанимирају, а онда су морали прогласити смрт, пише 24 сата.хр.

"Изнајмили су кајак, он и његови пријатељи, од 17 до 19 сати, али су га вратили већ око 18,25. Казали су да им је доста, двојица су отишла на школско игралиште на кошарку, а он је рекао да ће се још купати", добро је запамтио све детаље један од очевидаца.

Маркос Милинковић је хитно кренуо из Аргентине за Хрватску, наводи "Телеграф".

Иначе, Милинковић је рођен у Аргентини 1971. године, а играо је за селекцију ове земље од 1999 до 2007. године. У каријери је играо за клубове из Аргентине, Бразила, Грчке и Италије од којих су најпознатији Сисли Тревизо, као и Олимпијакос из Атине. Био је 6 пута најбољи играч Аргентине, учествовао на ОИ 1996, 2000. и 2004. У Сислију је играо у тиму са нашим Николом Грбићем.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар