"Истине и лажи" од јесени на тв

Домаћа породична серија "Истине и лажи" од јесени на Првој. Настаје према лиценци аргентинског хита Градуадос.

Забава 29.07.2017 | 19:09
"Истине и лажи" од јесени на тв
На јесен ћемо на телевизији Прва гледати нову домаћу серију "Истине и лажи", чије је снимање увелико у току. Настаје према лиценци аргентинског хита Градуадос, а међу глумцима који ће се у њој појавити су: Зоран Пајић, Ања Мит, Јана Милић Илић, Жарко Степанов, Јелена Гавриловић, Стефан Бузуровић, Борка Томовић, Светислав Буле Гонцић, Бојана Ординачев, Феђа Стојановић, Љиљана Драгутиновић, Софија Рајовић, Марина Ђосић, Стефан Радоњић, Ђорђе Крећа, Милан Зарић...

- У питању је огроман, озбиљан и веома скуп пројекат - наглашава Светлана Дрињаковић из "Смарт медија продукције", која у сарадњи са Првом реализује ову серију.

- Велику амбицију имамо и ми, и глумци, као и Прва телевизија која је продуцент. Окупили смо фантастичну глумачку екипу, а и људе који ће стајати иза камера пажљиво смо бирали како би им олакшали посао.

На представљању серије глумци нису крили да су једва чекали да падне прва клапа и да покажу оно што најбоље знају.

- Атмосфера на сету је фантастична. Енергија тих младих људи, у комбинацији са искуством старијих колега и свих иза камере је невероватно позитивна. Темпо снимања је озбиљан, радимо шест дана, па се само један одмарамо - каже за "ТВ новости" Дрињаковићева.

Пилот-епизода снимљена је средином марта и њу је погледала фокус група од хиљаду људи, који су јој дали одличне оцене. Коментарисали су, према сазнањима наше саговорнице, да је у питању једна савремена породична серија, у коју ћемо се заљубити.



- На питање "на коју вас серију навише подсећа" учесници фокус групе бирали су "Бољи живот". Вероватно због тога што тема и јесте породица, са свим њеним манама и врлинама, тајнама и љубавима - прича Светлана Дрињаковић.

- Свакако да нам прија поређење са том серијом, а заједнички именитељ сигурно је и Михаило Вукобратовић, који је редитељ "Истина и лажи". Надамо се, наравно, да ћемо бити бољи од "Бољег живота", јер та серија и данас има одличан рејтинг и гледаност.



Кроз најразличитије ситуације пратимо живот породице, пријатеља, љубави, односе између ликова, а кроз епизоде се појављују и гостујуће звезде које додатно употпуњују свакодневицу главних ликова.

- Занимљивост код ове серије је што паралелно пратимо 18 главних улога, а уз њих има још њих осам које су нераздвојни део приче - наводи продуценткиња. - Важно је истаћи и да се ова серија ради по мотивима аргентинске, која је доживела невероватно велики успех у свету. Ми радимо локализацију текста, и самим тим имамо озбиљну групу домаћих писаца који пишу под супервизијом Небојше Ромчевића.

Уз Ромчевића и главног редитеља Вукобратовића, екипу чине и Милан Коњевић и Предраг Марковић.

(Новости)

Коментари / 0

Оставите коментар