Овако то раде добре љубавнице

Стручњак за везе Трејси Кокс издвојила је неколико ствари које жену чине сјајном у кревету.

Занимљивости 21.07.2017 | 21:04
Овако то раде добре љубавнице
1. Иницирају секс

"Она не иницира секс" - то је ствар због које се Коксовој мушкарци најчешће жале. Ако стално пуштате да он започне "акцију", шаљете му врло јасну поруку да на секс пристајете не зато што уживате, већ зато да бисте му удовољили.

2. Не осуђују

Мушкарци воле жене које их на предлог да ураде нешто ново у кревету неће гледати "знала сам да си чудак" погледом или као из топа испалити "нема шансе!".

У реду је ако не желите да пробате, само не би требало да осуђујете партнера јер му нешто прија.

3. Не плаше се да кажу "не"

Жене које су спремне буквално на све само да би удовољиле свом партнеру нису секси. Мушкарци кажу да су жене које пристају на све, а да притом не уживају у сексу, мање-више као секс лутке, те да им зато нису привлачне.

4. Воле различитост

"Дневно добијам стотине мејлова који гласе: ‘Зашто она неће да… гледа порнић са мном, да буде у ципелама кад водимо љубав, да се гледамо у огледалу током акције, да мастурбира за мене...’", каже Трејси Кокс.

Она сликовито поручује да замислите како би вам било да сваког дана једете исто јело. "Пожелели бисте да промените укус. Пожелели бисте да додате сир. Затим да додате сланину… било шта, ви замислите".

Експерт за везе додаје да је спавање са истом особом целог живота исто као да сваког дана једете исти оброк, па зато саветује да повремено "продрмате" ствари у кревету.

5. Знају шта желе

Ако размишљате: "Зар не мислиш да ми треба више од тога да ме ухватиш за груди, а онда спустиш руку у гаћице", кажите то гласно. Експерт каже да мушкарци воле жене које у кревету (а и у животу) знају шта желе.

Уосталом, не очекујте да вам неко чита мисли!

6. Знају да мушкарци нису роботи

Другим речима, не посматрају мушкарце као полне органе и знају да мушкарцима некад можда није дан, уморни су, под стресом… А то значи можда неће "прштати" у кревету.

Партнери јако цене када даме не праве фрку око тога уколико се понекад деси да рано ејакулирају или им изостане ерекција.

У таквим ситуацијама се понашајте као да је то норнално, а не као да је реч о личном нападу!

7. Узвраћају уживање

Мушкарци воле жене које дају "упутства" у вези са тим шта им прија, а не воле да то питају јер се плаше да ће изгледати глупо.

8. Воле своје тело

Сви понекад имамо проблем са самопоуздањем (довољно је да "устанете на погрешну ногу"), али знајте да мушкарци више уживају са "несавршеним" женама које имају самопоуздања, него са топ моделима који "трипују" да су дебели или шта већ.

9. Не лажирају оргазам (увек)

ОК, можда одглуме понекад, али кључ је у томе да то не раде стално.

Ако иначе обоје уживате у сексу, али понекад вам једноставно не иде да доживите врхунац, немојте да се понашате као да је крај света. Уосталом, можда је понекад проблем у вама - нисте расположени, уморни сте…, а не желите да повредите партнера.

Коксова каже да већина жена понекад исфолира оргазам и додаје да је ОК ако то урадите повремено, али је проблем ако стално морате да лажирате.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар