Специјални рат против Додика

Предсједавајући Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сташа Кошарац одржао је конференцију за новинаре на којој је говорио о актуелној политичкој ситуацији у БиХ, с акцентом на рад институција Босне и Херцеговине.

Босна и Херцеговина 19.07.2017 | 12:21
Специјални рат против Додика
"Видљиво је да постоји потпуна спрега између Изетбеговића и појединаца из Савеза за промјене. Видљиво је да имају исте циљеве, да користе сваки могући тренутак да урушавају кредибилитет кључних људи Републике Српске и институција РС. Један од таквих је Драган Мектић, министар безбједности БиХ", навео је Кошарац.

Како је навео, "подаци које Мектић и још неки високи функционер Савеза за промјене износе у јавности потичу директно из АИД-а".

"АИД и даље функционише у институцијама БиХ, под контролом СДА. Постоје људи који су мрежа АИД-а. Потпуно је видљиво да се служе класичним методама специјалног рата, застрашивања, поткупљивања, криминалних радњи, измишљених разних исказа, до кориштења званичних политичких, полицијских и безбједносних институција", навео је Кошарац.

Додао је да "треба објаснити како се води овај специјални рат и ко је нападнут".

"Прије свега, предсједник РС Милорад Додик који одговорно обавља функцију предсједника са циљем заштите институција РС. У овај цијели посао укључени су међународни званичници који су радили на томе да се предсједнику уведу санкције. Веома сраман покушај Мектића да посвађа Додика и Вучића. Најновији покушај Изетбеговића је неспоран утицај на Тужилаштво БиХ како би се покренуо поступак против Додика", поручио је Кошарац.

Кошарац је поставио питање "како је могуће да на основу захтјева Изетбеговића Тужилаштво БиХ одмах реагује и отвара процес".

"То је врло прочитано и то је један од елемената и модела специјалног рата који води Изетбеговић. Како је могуће да на темељу оваквог поступања Изетбеговића нико из Савеза за промјене не реагује. Овдје је ријеч о нападу на предсједника Републике Српске. Осим предсједник РС, нападнути су и предсједница Владе и НСРС. То је видљиво кроз оптужницу против особа из Комисије за провођење референдума. Овдје је такођер видиљив метод специјалног рата. Потпуно је видљиво да је Иванић једино реаговао из СЗП. Зашто СДС ћути? Дио њих је инкорпориран у све ово.  Зашто нападају РТРС? Зато што желе да онемогуће да јавност зна шта и за чији интерес ради СЗП у институцијама. Зашто се кажњава РТРС, зашто користе своје људе У РАК-у и покушавају дисциплиновати јавни сервис? Морамо бити свјесни чињенице да нису само званичници РС мета тог специјалног рата. Мета су сви они који покушавају да разгоаврају са СНСД-ом као најдоминантнијом у РС, некоме смета сусрет СНСД-а и ХДЗ-а. Увиђамо да смо сви нападнути полтикама Бакира Изетбеговића", навео је Кошарац.

Кошарац је поставио питање "како је могуће да се не реагује на званичан став предсједника ФБиХ који каже да је незаконито прислушкиван".

"Специјални рат ће се, нажалост, водити све до избора. Имамо информације да ће се интензитет појачавати. Наши политички неистомишљеници су свјесни да немају рејтинг код грађана. Ми ћемо користии свако демократско право да се томе одупремо. Процјењујемо да ће покушати да изазову још неколико криза које ће имати несагледиве посљедице јер виде шансу да остану на власти".

Он је упутио апел "политичким неистомишљеницима да се врате базичним договорима у РС, да се окупљају око инситуција РС, да дефинишу заједнички политички наступ у Сарајеву".

(Н1)

Коментари / 57

Оставите коментар
Name

Репо Послови

19.07.2017 10:24

Каква је битанга овај цовјек као и сви његови корисни идиоти! Исто као да је онај идиот ннн сто овдје коментарисе испраног мозга и убиједјује и завадја народ, пуу Српски роде ко те води и представља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лааах

19.07.2017 10:47

Па клосарац мозели веце зло и рат против српског народа водити као сто снсд ради преставља се као србин а са хрватима се удрузио као да бране српску то је понизавајуце за српски род ви најмање браните српску и србе ви њих полако униставате срамота треба да се стидите и ви и васи симпатизери зивео сдс

Name

ННН

19.07.2017 10:50

Ово је прави ННН..онај други вири из Бајине стразњице.Хахахахаха...

Name

ннн

19.07.2017 10:56

Гдин Косарац је у потпуности у праву! Постављам питање ста је гдин Мектиц предузео поводом угрозавања сигурности предсједника Федерације! Ниста Знамо да се води оркестрирана акција у циљу дестабилизације Републике Српске, медјутим направили су једну греску јер народ не дозвољава да се Република Српска дестабилизује! Пуна подрска за Предсједника Додика!

Name

Јоја

19.07.2017 11:02

На ста је Додик спао!!!! Да га брани овај мали улизивац. Ја мислим да се и Додику повраца кад га види.

Name

реално

19.07.2017 11:05

Сам Додик је својим радом створио такав имидз у јавности. Да су се у јавности износили позитивне ствари, ако таквих има, сигурно би било другације. Свако је ковац своје среце. И свако треба да одговара за своја дјела па и сам предсједник. Ту нема никаквог имунитета ако су оптузбе засноване.

Name

Брука

19.07.2017 11:21

Кад се поредате ти кепец,Мајкићка,Марковићка,Шпирић,ђутурм итд., гдје вас нађоше зар је то моја српска љепота!!! Шта друго рећи негос рам вас било битанге на челу са Додиком.О каквој издаји и издајницима ви говорите,надам се да ће вам народ развалити та уста,за сва времена.Тачно нико вас не зарезује низашта,бједни сте,владате силом и страхом,да не понавлам ону народну"народ се ућутао".

Name

мали дзими

19.07.2017 11:45

Тако је црвени боте ннн да нема баје нема рс, а баја се хвали како је утеко из рата. по баји ако борци казу да лосе зиве они су издајници, снсд има највисе дезертера у странци и вецина тих дезертера ради у дрзавним институцијама док ови сто су се борили у рату за рс су социјални слуцајеви.

Name

Ре

19.07.2017 11:49

Нека клосарац врати украдену циглу са цркве.

Name

ннн

19.07.2017 11:54

Ја само реално износим цињенице! Засто гдин Мектиц не предузме ниста поводом нарусене сигурности предсједника Федерације? Када је гдин Предсједник Додик у питању дефинитивно се покусава преко њега дестабилизовати Република Српска. Медјутим ми то знамо и нецемо дозволити да се то деси, народ је уз свог Предсједника!

Name

РАСПУЦХИН

19.07.2017 12:01

Па шта се сви чудите? СНСД (Скупина Незајажљивих Саможивих Дерикожа) је прва странка која је увела своју "младеж" (свака сличност са "усташком младежи" је "случајна") а Кошарац је био један од првих "бајиних пионира"? Чланови странке су све сами "УДБА"-ши и њихови потомци , комуњаре и њихови потомци , "полутани" и њихови потомци као и сународници Драгана Човића и њихови потомци. Све "србенда до србенде"!!! И по опробаном "УДБА"-шком рецепту , сви који нису за њих су "унутрашњи непријатељи" које помажу страни непријатељи како би наудили вољеном вођи.

Name

ннн

19.07.2017 12:10

Мали Дзими то је лаз!

Name

Ре ннн

19.07.2017 12:40

Лијечи се човјече док још можеш.

Name

Градиска РС

19.07.2017 13:13

Не треба никакав рат против Додика.Њега једноставно треба ухапсити и крај прице.Стпати га да робија за све своје лоповлуке и лопова којима је окрузен.

Name

Ре ннн

19.07.2017 16:48

Не лупетај. Гдје су паре. Ко је узео милионе? То одговори.

Name

Миа

22.07.2017 06:30

Паре је прогутала реформска агенда "лијева рука десни дзеп". Ипак наде има, "спаса нам нема - пропасти нецемо". Или има јос један бољи слоган днс-а "ми знамо како".

Name

ВРС

22.07.2017 07:55

Г - Косарац је обицна будалетина !!! која це се стидјети једног дана кога је бранио, један од многи Додикови полтронцица који раде само за себе и своје интересе, а ко је бранио и створио РС у том контексту Додиково име неби требао ни спомењати а камо ли га поистовјецивати са РС, Гдје Додик био кад се стварала РС ???А због цега РТРС брани овај Додиков миссс, јасно је и птицама на грани.

Name

ВРС

22.07.2017 08:07

Браво мали дзими!!!! Све си у праву 100% , само ови црвени се хвале са пропастима банака, робни резерви итд итд. А ста мислис да пропадне Дојцх банка???, као сто је пропала банка РС !!! па то је брука и срамота да несто пропадне сто носи име дрзаве ентитета назовите како хоцете, паметном довољно.

Name

ННН

19.07.2017 10:25

Који јадни и биједни кепец лоповцина која вири из Додине стразњице.Хахахахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

19.07.2017 13:24

Шта је, истина боли, проваљени сте!

Name

ННН

19.07.2017 10:25

Који јадни и биједни кепец лоповцина која вири из Додине стразњице.Хахахахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

19.07.2017 11:41

Изгледа да му је лепо да мирисе и мљацка бајин измет. Али назалост није једини као сто се види из стасицине беседе

Name

јутро

19.07.2017 10:28

СТАСА КОКОСАРАЦ. мали јадни крадљивац цигле, главати магарац који мисли да је неки фактор . нерелевантна фигура. љигавац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

њихахахааа

19.07.2017 10:32

Насао се цовјек бранити додика у Сарајеву,,у којем прима плату од пет сест хиљада марака сгуза на гуз са ледја градјана..а није ти мрско у Сарајеву зарадјивати нецијих 10 плата ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

19.07.2017 10:35

Не желимо рат идиоти желимо плате по 1500 еура схватите идиотиииии

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

19.07.2017 12:29

Тако је Харисе.

Name

АЦО В.

19.07.2017 10:36

Бице прије да је проблем у Додиковом криминалу. Како год,неце "специјалци" дуго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ис

19.07.2017 10:39

Устаса врати циглу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

19.07.2017 10:40

ПИТАЊЕ ЗА КОШАРЦА ЗАШТО ЈЕ ДОДИК ЗА ВРИЈЕМЕ РАТА ШВЕРЦОВАО УМЈЕСТО РАТОВАО И ТАДА ТАКО ЗДУШНО БРАНИО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ?ЗАШТО ЈЕ ДОДИК ЗА ВРИЈЕМЕ КАДА ЈЕ СДС СТВАРАО РС ПОКУПИО ФАМИЛИЈУ И ПОБЈЕГАО У БЕОГРАД?ЗАШТО ЈЕ МИЛОРАД НА СИЛУ САД И НА ТЕНКОВИМА КАДА ЈЕ РС ОДБРАЊЕНА А БРАНИЛИ ЈЕ СДС И НАРОД А МИЛЕ КУПОВАО СТАНОВЕ ПО БЕОГРАДУ И ЗАШТО РТРС КАО ЈАВНИ ЕМИТЕР НИЈЕ У СЛУЖБИ НАРОДА НЕГО ВЛАДАЈУЋЕ СЕКТЕ КОЈА МИСЛИ ДА ЈЕ БОГОМ ДАТА ОВОЈ РС .И ЈОШ ЈЕДНО ПИТАЊЕ КОШАРАЦ ЗА СВЕ ОВО НАВЕДЕНО ДА ЛИ ЈЕ МОЖДА МЕКТИЋ И СДС КРИВ? МИЛЕ БИ БИО ЧОВЈЕК ДА ПОЧНЕ СНОСИТИ ОДГОВОРНОСТ А НЕ КРИВИТИ ДРУГЕ ЗА СВОЈУ РАБОТУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

кошарац

19.07.2017 12:42

Ево само да ручам па ћу ти одговорити.

Name

Др.

19.07.2017 13:44

@кошарац И циглу да утовариш

Name

Кики

19.07.2017 10:41

Ма јел то онај сто продаје ракију на црну???? Не плаца обавезе, ни ПДВ ни порезе а из тих примања добија деблу плату.Ај сто је крао циглу...ал ово нема смисла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алтец

19.07.2017 10:42

Мајко моја која је ово громада од дупелизца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ћут

19.07.2017 10:45

Не с.ри Клошарац мајмуне смрдљиви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕО

19.07.2017 10:45

Недорастао, неотесан, неквалификован, недо*ебан, недовршен, немио, недраг, неиживљен, неуљуђен, неперспективан, неук, нерентабилан, неуморан у глупостима...то је слика и прилика овога лика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

19.07.2017 10:46

Овај полтрон никако да напусти додиково дупе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

19.07.2017 10:53

Нећу да коментаришем личност Сташе Кошарца, мислим да он наноси штету СНСД и Републици Српској. Уосталом у свим партијама има оваквих негативних личности. Али је истина да Изетбеговић и одређени људи из Савеза за промјене имају заједничке циљеве. Главна сметња им је предсједник Републике Српске и не бирају средства за обрачун са Милорадом Додиком. Изетбеговићу је Милорад Додик сметња за унитаризацију БиХ и укидање Републике Српске а опозиционари не могу доћи на власт у Републику Српску док је Милорада Додика, те не бирају средства да истог облате и склоне са политичке сцене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

19.07.2017 10:57

Ко је ово учинио ...мајке ти Клошарац;???? Да ли је СНСД у протеклим мандатима на државном нивоу учествовао у преносу надлежности и формирању сљедећих институција на нивоу БиХ: 1.- успостављање система заједничких таблица и саобраћајних дозвола, чиме је ова надлежност пренесена у надлежност Министарства цивилних послова БиХ 2.- успостављање заједничких пасоша 3.- преношење надлежности ентитета из области држављанста на Министарство цивилних послова БиХ 4.- формирање Државне граничне службе БиХ 5.- формирање Канцеларије за сарадњу са Интерполом 6.- формирање Агенције за државну службу БиХ 7.- формирање Одбора државне службе за жалбе 8.- успостављање Дирекције за имплементацију ЦИПС пројекта 9.- успостављање Агенције за заштиту личних података БиХ 10.- успостављање Агенције за идентификацију докумената, евиденцију и размјену података 11.- успостављање СИПА 12.- успостављање Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ 13.- успостављање Службе за послове са странцима БиХ 14.- успостављање Комисије за реституцију БиХ 15.- успостављање Комисије за државну имовину БиХ 16.- успостављање Агенције за акредитацију и квалитет БиХ 17.- успостављање Агенције за лијекове БиХ 18.- успостављање Државне регулаторне агенције за радијациону и нуклеарну безбједност БиХ 19.- успостављање Агенције за безбједност хране 20.- успостављање Савјета за дјецу БиХ 21.- успостављање Института за стандардизацију БиХ 22.- успостављање Института за метрологију БиХ 23.- успостављање Комисије за концесије БиХ 24.- успостављање Института за интелектуално власништво БиХ 25.- успостављање Института за акредитовање БиХ 26.- успостављање Конкурентског савјета БиХ 27.- успостављање Канцеларије за ветеринарство БиХ 28.- успостављање Института за нестала лица БиХ 29.- успостављање Државног трезора при Министарству финансија БиХ 30.- успостављање Управе за индиректно опорезивање БиХ 31.- успостављање Агенције за статистику БиХ 32.- успостављање Агенције за осигурање депозита БиХ 33.- успостављање Агенције за осигурање БиХ 34.- успостављање Агенције за јавне набавке БиХ 35.- успостављање Одбора за ревизију јавних набавки 36.- успостављање Извозно-кредитне агенције БиХ 37.- успостављање Комисије за рачуноводство и ревизију БиХ , СНСД јесте све ове надлежности у протеклих десет година пренио са Републике Српске на БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.07.2017 11:25

Ти са тим твојим таблицама ни у Федерацију неби мого камоли у Европу....

Name

Зарко

19.07.2017 11:39

Ма са оним таблицама ни у Србију нисмо могли висе.

Name

луу

19.07.2017 11:43

И коме је све то наскодило? Мозда неби било лосе и да су Робне резерве пренесене. Барем би имали конзерви када за 2-3 године кула од карата РС банкротира, када нестане струје и воде, када не буде пеницилина и морфија. Дојадили су сви висе с преносом надлезности, коме смета да се ресурсима у насој дрзави управља заједно. Ах ја лоповима, јер се у заједницким увије надје један постен који неда да се краде. Е то је проблем СНСД и осталих националиста.

Name

Радован3

19.07.2017 10:59

Па пријатељу како ти не досади. Као папагај увојек исто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новоматиц

19.07.2017 10:59

Највећа заштита Републике Српске су Додик,Новоматиц и ћерке фирме НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо које су регистриране да перу новац. Ко год се супротстави криминалу Милорада Додика и Ариа Ливнеа је за овакве битанге као што је Кошарац издајник и вођа специјалног рата. Фуј фуј!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

19.07.2017 11:55

Досадан си, дебилу.

Name

И. Н. Сарајево

19.07.2017 11:11

Људи овај човјек је један велики јад. Заједно смо у СНСД. Знам га када није имао ниста. Сада захваљујући институцијама БиХ котарисао се биједе а лаје по тим истим институцијама. Идуће године поново на компезациону листу и под заставу БиХ. Стиди се К(Л)осарац свога понашања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективан

19.07.2017 12:28

Каква компезацијона листа Стаса је добио двадесет пет хиљада гласова.

Name

Мајка Нови Град

19.07.2017 11:14

Косарац ти си обицни љигавац , преслусај изјаве свог лидера . Он је тај који дестабилизује овај простор . У тим намјерама кад сте били на власти на нивоу БиХ- е .Бакир му је био десна рука и били су цак куцни пријатељи . Кад је видио да код Бакира непали приљепио се уз Цовица и ХДЗ -е. Знаци наисао је на бољег пријатеља него у Савезу за промјене . Саса Косарац имате своју масинерију коју сте удомили и запослили преко странке и они вам могу бити гласаци . Хоцу да те упозорим да це вас " ТРЕЦИ БЛОК " накаутирати , нецемо бирати сретства да вас скинемо са грбаце овог народа .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОXА

19.07.2017 11:14

А ко краде цигле....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОДОЉУБ

19.07.2017 11:20

Драгане Мектицу разоткривај банду па макар информације добијао и од црног дјавола!!!! Овај љигавац ...... Клосарац није вриједан коментара....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.07.2017 12:44

Откриће, дати 2-3 изјаве, додати понешто и то би било то и шта онда?

Name

борац

19.07.2017 11:25

Глупљи је него сто изгледа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

#

19.07.2017 11:25

Ово сто ради Клосарац, добро је болесно. Цитав СНСД постоји само из разлога да омогуци пљацку будзета . Уколико издрзе дузе од 6 наредних мјесеци на власти, то знаци само једно, ЕУ и САД им дотурају новац за који јавност не зна, у противном, онине могу исплацивати плате полицији, судовима, образовању, здравству итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трге

19.07.2017 11:34

Е ово сто је смислио Клосарац, не би могла смислити ни Дусанка Мајкиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тв инфо

19.07.2017 11:42

Дусманка Мајкиц је задња два пута бранеци Додика се добро провалилааа...сад не зури.Науцила се памети.

Name

10 упола с луком

19.07.2017 14:35

СЛУСАЈ ТИ МАЛИ:ТВОЈ ВОДЈА СВОЈИМ ЈАВНИМ НАСТУПИМА И ДЈЕЛИМА САМ СЕБЕ НАПАДА А СТО СЕ ТИЦЕ СЗП ПА МОГУ ТИ РЕЦИ ДА ТВОЈА ТВРДЊА О ЊИХОВОЈ МУЉАЗИ СА БАКИРОМ НЕМА ВЕЗЕ СА ПАМЕЦУ ЈЕР НИКО ОД ТИХ ЉУДИ НЕ ПОПИ КАФУ НЕ ЈЕДЕ ЦЕВАПЕ НЕ САСТАНЦИ ПО КАФАНАМА И ХОДНИЦИМА ОСИМ ВАС ИЗ СНСД И ОПЕТ ВАСЕГ ВОДЈЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјикан

19.07.2017 17:03

Па онај прошли отаџбински је ескивирао,мислим да га и овај специјални рат неце закацити,то је непоправљиви дезертер.:-).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смисао

22.07.2017 08:31

А ста је Додик урадио по питању насиља на одборнике Теслица?Ниста.О цему прицамо и о коме?

ОДГОВОРИТЕ