Видео: Бајерн освојио Телеком куп, деби Хамеса!

Интер очајан, Спалети скреће пажњу изјавом о Најнголану. . .  Гол Сулејманија у тријумфу Јанг Бојса против Бенфике - 5:1!

Фудбал 16.07.2017 | 14:15
Видео: Бајерн освојио Телеком куп, деби Хамеса!
Бајерн из Минхена освојио је Телеком куп који се традиционално игра током припрема за сезону пред нама! Баварци су у финалу тукли Вердер из Бремена (2:0), а пре тога били су бољи од Хофенхајма сјајним поготком Роберта Левандовског.  

У полуфиналу у тиму Карла Анчелотија прве минуте уписао је Корентин Толисо, а потом је у утакмици за трофеј деби уписао и Хамес Родригез. Занимљиво је истаћи да је уз Колумбијца прилику добио и наш Милош Пантовић.  



Стрелци за Бајерн били су Томас Милер у 13. и Хуан Бернат у 34. минуту. Милер је после успео и пенал да промаши...

У још једном врло занимљивом припремном мечу Интер је изгубио од немачког друголигаша Нирнберга резултатом 1:2. Јесте тек почетак припрема, али навијачи Неразура поприлично су бесни због онога што су имали прилике да виде. Посебно су на ударуРанокија, Бијабијани, Брозовић, Кандрева, Нагатомо, Кондогбија, Едер... 

Похвале иду за Миранду, Муриља и Габријела Барбосу. 



Поготке за Дер клуб постигли су Гисласон и Ишак у 55. и 61. минуту. Утешни гол за Интер дело је Бразилца Едера у 65. 

Лучано Спалети после утакмице скренуо је пажњу лоше игре тима изјавом:

"Да, хоћу Најнголана".

Поменимо и убедљив пораз Бенфике од Јанг Бојса (1:5), односно гол српског интернациолца Миралема Сулејманија. Монако је тукао Стоук са 4:2, Лион је био бољи од Селтика 4:0, а у окршају Сент Галена и саутемптона није било голова...



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар