Богданово писмо Фенербахчеу...

И посебна захвалница Жељку Обрадовићу. . . !

Кошарка 16.07.2017 | 15:30
Богданово писмо Фенербахчеу...
Фенербахче се захвалио Богдану Богдановићу, овај потписао уговор са Сакраменто Кингсима, па се опростио од Фенера писмом на Инстаграму.

Нема потребе да дужимо, преносимо у целости речи Богдана.

"Фенербахче, хвала ти! Када сам пре три године дошао у клуб, нисам ни сањао да ћу се толико везати за саиграче, екипу, навијаче, Истанбул и Турску... Научио сам много о животу и кошарци. Научио сам да увек морам бити одан тиму и да све може да се оствари када имаш победнички менталитет. Дошло је време да кренем у НБА и желео бих да у овом опроштајном писму поменем људе који су ми помогли на мом путу.

Захвалио бих се председнику Фенербахчеа Азизу Јилдириму и целој организацији, стручном штабу (Дефнеу, Маурицију, Мурату, Икеру, Егеману, Ченку, Селиму, Сефи, Фаику, Јилмазу, Еркану, Бураку, Ердалу, Мурату и Казиму). Они су били одговорни за најбоље услове које смо имали и учинили све што је било у њиховој моћи да стигнемо до успеха. Захвалио бих се и помоћним тренерима и свим мојим саиграчима, Пери, Бобију, Екпеу, Ђиђију, Џејмсу, Костасу, Јану, Калини, Мелиху, Ахмету, Берку, Егеу и Ахмету Чану. Посебно бих желео да истакнем захвалност Бати Зимоњићу на времену које је утрошио на мој напредак и Влади Андроићу за све савете које ми је дао.

Специјално бих се захвалио особи која је била највећи разлог да дођем у Фенербахче, Жељку Обрадовићу. Дао ми је шансу и бескрајну подршку без обзира на последице. Научио сам много тога о животу и кошарци. И на терену и ван терена.

Коначно, волео бих да се неизмерно захвалим свим навијачима Фенербахчеа. Никада нису престали да нас подржавају, ни у најтежим тренуцима. Ваша снага и јачина донели су много, много успеха клубу. Ово није крај. Увек ћете бити део мене.

Тим људи које сам поменуо, показује колико сам се везао за њих и колико су ми помогли. Ово је била веома тешка одлука за мене. На крају, све ово је природан пут у мојој каријери. Оно што је сигурно јесте да ће остати велики број прелепих успомена, сјајних достигнућа и пријатељстава за цео живот. Воли вас Богдан", написао је Богдановић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рајко

17.07.2017 09:49

рајко2003

ОДГОВОРИТЕ